Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У перші вихідні грудня світ захлиснуть сильні магнітні бурі: як уберегти себе

У перші вихідні грудня світ захлиснуть сильні магнітні бурі: як уберегти себе
Магнітні бурі захлиснуть Україну на перших же вихідних грудня - 1-2 числа. Про це повідомляє лабораторія рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

1 грудня магнітосфера буде збудженої, а магнітна буря накриє Україну 2 грудня. Магнітна буря в цей день буде мати 1-й рівень потужності – G1.

Після геомагнітні збурення трохи вщухнуть. Проте вже 7 і 8 грудня буде ще одна магнітна буря, але вже слабше, як 2 грудня. Також після аж до 24 грудня вчені магнітних бур не прогнозують.

Що можна зробити для полегшення стресу?

Реакція на магнітні бурі у кожної людини індивідуальна. Однак якщо ви схильні до захворювань, у вас ослаблений імунітет і ви перебуваєте в стресовій ситуації - ваш організм може дати збій і відреагувати на геомагнітну обстановку серйозним погіршенням самопочуття.

Режим харчування

Під час магнітних бур, а також перед ними - налаштуйте свій режим харчування. Потрібно буде утриматися від алкоголю і переїдання, а також від жирної, гострої та солоної їжі. В цей час краще зробити акцент на здоровій їжі. 

Більше води

Постарайтеся вживати якомога більше води. Також підійдуть чаї, компоти, трав'яні настої. І постарайтеся утриматися від кави, міцного чаю і будь-яких напоїв, які бадьорять - цим ви можете перевантажити серцево-судинну систему. Особливо це відноситься до часу перед сном - ці напої тільки погіршать ваше самопочуття на період адаптації до зими.

Розвантажите нервову систему

У період активність негативного природного явища необхідно уникати посилених занять спортом, а також різною розумовою працею. Намагайтеся уникати сварок і конфліктів. Крім того, рекомендується не братися за роботу, яка вимагає зосередження або монотонності дій.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.