Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чому не можна мити підлогу ввечері та інші прикмети про прибирання

​Наші предки знали, що кожен час доби володіє неповторною енергетикою, яку потрібно використовувати собі на благо.

Обійти неприємності стороною можна, якщо взяти на замітку мудрі прикмети.
День вважається часом світла і добра, коли будь-які благі наміри даються легко, а невдачі обходять стороною. У вечірній і нічний час переважає темна містична енергія, яка може зашкодити планам. Тим, хто звик рахуватися з мудрістю предків, буде цікаво дізнатися про те, чому прибирати після заходу сонця небажано.
Прикмети про прибирання в темний час доби
Найпопулярніша прикмета свідчить, що недбайливі господині, які затіяли миття підлоги ввечері, ризикують вимити з дому щастя і благополуччя.
Наші бабусі побоювалися мити підлоги після заходу сонця, тому що в нічний час нечиста сила могла проникнути в будинок і нашкодити родині. Після такого прибирання нерідко виникали сварки і скандали, члени сім'ї відчували занепад сил і починали хворіти.
Ще одна прикмета говорить про те, що вночі підлогу мити - без грошей ходити. У нічний час фінансові потоки можна запросто вимити, а залучити їх назад буде вельми проблематично. Виключити такі неприємності можна, якщо мити підлогу у світлий час доби.
Прибирати вночі після того, як гості пішли, також загрожує неприємностями. Будинок буде чистим, а ось близькі друзі надовго забудуть дорогу у ваше житло.
Мити підлогу ввечері, якщо хтось із близьких відправився в далеку дорогу, теж не варто. Таким чином можна нашкодити рідним, які під час подорожі можуть запросто потрапити в неприємну ситуацію.

Народні прикмети про прибирання
Безліч забобонів, які дійшли до наших часів, допомагають впоратися з неприємностями. Наші предки вірили, що завдяки прибиранню можна привернути в будинок благополуччя і захистити його від будь-якого зла.
Проводити прибирання в церковні свята забороняється. У такі дні важливо думати про духовне зростання і молитви, а не про мирські заняття, які можуть почекати.
Підмітати підлогу потрібно тільки від найдальшої кімнати до порога, щоб точно вимести весь негатив. Через поріг не можна місти, щоб не вимести грошову енергетику і не привернути увагу недоброзичливців до своєї сім'ї.
У вечірній час доби не варто виносити сміття, щоб виключити неприємності і відплив грошової енергетики.
До прибирання будинку краще не залучати гостей. Миючи посуд або допомагаючи вам підмітати підлогу, вони можуть забрати щастя і удачу з собою, залишивши вас наодинці з неприємностями.
Притягти в будинок злидні можна, якщо після заходу сонця протирати пил і змахувати крихти рушником зі столу. Крихти потрібно акуратно зібрати рукою, а потім скласти в будь-яку ємність, щоб потім погодувати птахів. Згідно прикметі, так можна привернути в будинок щастя і грошову удачу.
У період Місяця, що йде на спад найкраще протирати пил, мити вікна дзеркала і меблі. Господиням варто знати, що випрані і випрасувані речі в цей період надовго зберігають свіжість і охайний вигляд.
У період зростання Місяця займаються справами, які допоможуть примножити багатство і процвітання. У цей час можна поливати і пересаджувати квіти, прибирати на кухні і частіше готувати смачні і складні страви.

Прикмети про прибирання по днях тижня
У понеділок трудомісткими справами займатися не варто. В цей день досить протерти пил, пропилососити всі приміщення і провітрити їх, оновивши енергетику простору.
У вівторок найкраще вдаються справи, пов'язані з прасуванням і пранням речей. До того ж, за прикметою, у вівторок домашні клопоти залучають в будинок грошовий достаток.
У середу можна сміливо проводити генеральне прибирання, викидати старі речі і позбавлятися від мотлоху. Прибирання в цей день тижня приверне в будинок успіх і захистить від недоброзичливців.
У четвер прибирання приміщень допоможе впоратися з невдачами. Тим, хто потрапив у неприємну ситуацію, у четвер варто вимити підлогу, вікна або двері.
У п'ятницю прибирання принесе жінкам щастя материнства, особливо якщо довго не вдається завагітніти. У такому випадку варто прибратися в спальні, перепрати і погладити постільну білизну, обов'язково провітрити приміщення.
В суботу з допомогою прибирання можна залучити достаток у родину, тому краще забиратися всім членам сім'ї.
Недільний день підходить для відпочинку. Вихідний перед початком робочого тижня варто провести в колі сім'ї або з близькими друзями.
Забиратися в квартирі важливо в гарному настрої. Можна включити улюблену музику або запалити ароматичні свічки, щоб прибирання доставило задоволення. Таке ставлення до домашніх клопотів допоможе зберегти в будинку енергетику комфорту і надійності, а також допоможе залучити достаток і процвітання.






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.