Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чорна п'ятниця наближається: які хитрощі використовують маркетологи в цей день

Чорна п'ятниця наближається: які хитрощі використовують маркетологи в цей день
Щоб не потрапити на гачок шахраїв, фахівці радять проаналізувати ціни в різних магазинах заздалегідь

У США чорну п'ятницю чекають весь рік. Найбільші відчайдухи за добу шикуються в довгі черги і розбивають під магазинами цілі наметові містечка. Двері великих торгових мереж відкривають опівночі. І краще не ставати на шляху шоперів.

Полки спустошують за лічені хвилини. На касах відразу утворюється тиснява. Адже першим покупцям багато брендів пропонують додаткові бонуси. Найбажаніша покупка в цей день – плазмовий телевізор на всю стіну.

У гонитві за знижкою покупці часто влаштовують бійки і перестрілки.

Втім, магазини і не думають змінювати традиціям. Адже за один день розпродажу вони заробляють більше 600 млрд доларів і продають все, що цілий рік припадала пилом на складах.

За тиждень до чорної п'ятниці українці теж починають своє полювання. На жаль, українські продавці хоч і намагаються щорічно підтримувати всесвітню традицію, але поки у них це виходить не дуже вдало. У кращому випадку ціни знижують на 15-25%, і про більше поки мріяти не доводиться.

Втім, постачальники торгових мереж застерігають – кращі, на перший погляд, пропозиції, часто виявляються чистим шахрайством.

Щоб не потрапити на гачок шахраїв, фахівці радять проаналізувати ціни в різних магазинах заздалегідь і не соромитися заглянути під акційний цінник.

Як магазини заробляють на розпродажах – Геннадій Ткаченко знає точно. Його робота – підвищувати попит в торгових мережах. Типовий фокус – обмежена кількість товарів зі знижкою.

Утриматися від непередбачуваних витрат допоможе і список необхідних покупок. Його варто написати ще до походу на розпродаж.

Тим часом, з прикордонних міст дешевше поїхати на розпродаж за кордон, ніж купувати товари в Україні. Найдосвідченіші шопери знають, чим далі на захід, тим більші знижки.

Щоб не спустити всі заощадження, експерти радять взяти на шопінг рівно стільки, скільки плануєте витратити. Розраховуючись карткою, необхідно зателефонувати в банк і встановити на цей день ліміт, щоб не витратити зайвого.

Крім того, необхідно ретельно перевіряти якість того, що купуєте на розпродажі, щоб, крім спалених калорій, похід за покупками приніс ще і хороші емоції.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.