Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як можна дізнатися за номером мобільного телефону, ім'я та прізвище власника

Як дізнатися ПІБ за номером телефону з якого мені подзвонили?

1.  Найпростіший спосіб дізнатися прізвище людини за номером мобільного - придбати базу стільникових номерів абонентів того оператора зв'язку, який вам потрібен. Радіо-ринки, як правило, надають таку інформацію 2-3-річної давності. Ціна такої покупки буде немаленькою, але якщо у вас є повна впевненість в тому, що номер був зареєстрований кілька років тому, то прізвище власника ви дізнаєтеся. Майте на увазі, що сім-картою не обов'язково користується та людина, на яку вона оформлена.
2. Інший надійний спосіб роздобути прізвище по номеру телефону - попросити про допомогу приватного детектива. Можливо, вам доведеться заплатити чималу суму, але результат не змусить себе чекати.
3. Існує також спеціальні сайти для визначення прізвища за номером мобільного в мережі Вас попросять відправити одне платне повідомлення. Після цього, за твердженням творців проекту, ви зможете дізнаватися прізвища за номерами телефонів безкоштовно. Дані по потрібних вам номеру виведуться на екран відразу після відправки вами смс на вказаний номер.
4. Не менш дієвий спосіб - зателефонувати за відомим вам номером телефону і представитися співробітником служби опитувань громадської думки або оператором колл-центру того мобільного зв'язку, до якого цей номер належить. У бесіді можете уточнити деякі дані, в тому числі і прізвище абонента.
5. Спробуйте також звернутися в спецслужбу з метою дізнатися прізвище абонента. Однак цей спосіб буде дієвим лише в тому випадку, якщо вам вдасться довести загрозу теракту або факт злочину. Інші причини для правоохоронних органів не підійдуть.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.