Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

iPhone X мало не спалив свого власника

Якщо вірити повідомленням одного з власників iPhone X, то його пристрій не просто зависло або глюкнуло під час інсталяції нової версії операційної системи, а зайнялося. Однак, власник смартфона встиг зреагувати, і загасив палаючий смартфон. Однак, у разі, якщо б він поставив телефон перепрошиваться на ніч, все могло статися набагато небезпечніше.


Хлопець зареєстрований у Twitter під псевдонімом Rocky Mohamadali. Він вирішив оновити свій iPhone X до iOS 12.1. Смартфон в той момент знаходився на зарядці. Було зарядний пристрій оригінальним — невідомо. Протягом останніх двох тижнів саме нові iPhone від Apple почали запалюватися. Критичний баг в операційці, або ж заводський брак - невідомо.

Тим не менш, під час відновлення його iPhone X загорівся. Фото того, що стало з девайсом, хлопець опублікував на своїй сторінці в Twitter.


Компанія Apple швидко відреагувала на ситуацію, запропонувавши відправити їм пошкоджений апарат для діагностики. Також можна відзначити, що в коментарях знайшовся користувач, який зазначив зайвий нагрів його iPhone X після поновлення на iOS 12.1.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.