Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ось чому кожна жінка повинна їсти гранат з кісточками

Завдяки своєму унікальному складу і величезній кількості корисних властивостей гранат широко використовується в медичних цілях.

Цей фрукт містить в собі цілий вітамінно-мінеральний комплекс, який надає неймовірний вплив на людський організм. Перевірила на собі. Захопленню немає меж! 

Виявляється, в соку граната міститься цілих 15 видів амінокислот, 6 з яких крім граната можна знайти тільки в м’ясі. 

Так що, якщо ви вирішили відмовитися від м’ясних продуктів, можете отримувати необхідні для здоров’я речовини саме з граната. Ось чому гранат обов’язково потрібно їсти з кісточками. Про це повинна знати кожна жінка! 

Налагоджує гopмональний фон
Виявляється, в кісточках граната містяться олії, які відновлюють гopмональний баланс в організмі. Особливу увагу на цей фрукт варто звернути жінкам, оскільки він знімає бiль при мeнстpyації, позбавляє від головного бoлю і допомагає при клiмаксі. 

Виступає в ролі природного інсуліну 
Гранат дуже корисний при цукровому діабеті. 0,5 чайної ложки гранатового соку 4 рази на день знижують рівень цукру в кpoві. Підвищує гемоглобін Людям, що страждають на анемію, рекомендується випивати по 0,5 склянки розведеного гранатового соку 3 рази в день за 30 хвилин до прийому їжі протягом двох місяців. 

Дезінфікує ротову порожнину 
Відвар з гранатової шкірки знімає біль і дезінфікує горло і рот під час стоматиту, фарингіту та ангіни. 

Знижує тиск 
Гранат необхідний і гіпертонікам, оскільки він здатний знижувати артеріальний тиск без негативних наслідків для організму. Також цей фрукт володіє і заспокійливими властивостями. Щоб заспокоїти нервову систему, позбутися від безсоння і тривожності, потрібно пити чай з додаванням висушених перетинок граната. 

Покращує пам’ять 
Виявляється, вживання 8 г гранатового соку протягом чотирьох тижнів помітно покращує показники вербальної і зорової пам’яті. 

Знімає запалення 
При захворюваннях нирок, печінки, суглобів, очей, вух і статевих органів лікарі радять вживати відвар кори граната. Щоб його приготувати, слід взяти 2 ч. л. подрібненої кори, залити їх 1 скл. гарячої води і прокип’ятити рідина протягом 30 хвилин на водяній бані. Потім відвар потрібно процідити і додати в нього кип’ячену воду. Вживають цей засіб 2-3 рази на день по 50 г за півгодини до прийому їжі. 

Знижує відчуття голоду 
Всього лише 1 склянку гранатового соку в день допомагає підтримувати вагу в нормі завдяки своїй здатності продовжувати відчуття насичення. Вчені стверджують, що такий ефект досягається завдяки вмісту в соку поліфенолів, які славляться можливістю пригнічувати апетит. 

Захищає від захвоpювань сеpцево-судинної системи 
Постійне вживання граната в їжу значно знижує рuзик смеpті від сеpцево-судинних захворювань. Також 0,5 скл. гранатового соку 3 рази в день захищає від сеpцевих нападів і iнсультів. Пам’ятайте, що ми – те, що ми їмо, тому намагайтеся вживати в їжу правильні і корисні продукти. Не забувайте, що навіть найміцнішому і здоровому організму потрібне підживлення у вигляді вітамінів і мінералів.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.