Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

15 продуктів, які можна і потрібно їсти ввечері

На сьогодні існує маса хитрощів для людей, що страждають зайвою вагою. Домагаючись ідеальної фігури, багато хто йде невірним шляхом виснажливих тренувань і дієт.

Збалансоване харчування, що включає легко засвоювані продукти, - це і є правильний початок для нового життя в здоровому і стрункому тілі.
Цілих 15 варіантів низькокалорійних продуктів допоможуть урізноманітити щоденний раціон вечірнього харчування після 6 годин.

1. Страви з грибів

Час забути про те, що гриби є занадто важкою їжею для шлунку, оскільки це міф. Уникаючи обжарювання, ви зможете насолодитися легким дієтичним гарніром з відварених грибів без додаткових жирних соусів і зайвих інгредієнтів.

2. Ікра з овочів

На сьогодні існує маса рецептів приготування овочевої ікри з грибів, баклажанів або кабачків. Вибирайте будь-яку і створюйте різноманітність простих і смачних страв на кожен вечір.

3. Малина

Хочете смачний і корисний десерт? Малина у вашому розпорядженні! Вона не лише не шкодить фігурі, але і приносить колосальну користь для роботи систем шлунку і кишківника, а також допомагає шкірі виглядати свіжою і здоровою.

4. Дієтична риба

Для любителів рибних страв важливо зробити правильний вибір на користь дієтичних сортів риби. Тріска - це, як раз-таки, той тип риби, який благотворно позначається на травленні, не додаючи зайвих кілограм, а також зміцнює організм в цілому.

5. Відварена кукурудза

Саме відварена, а не консервована кукурудза відмінно справляється з вивільненням накопичених організмом жирів і холестерину.

6. Нектарин

Існує поширена думка про те, що вживання фруктів у вечірні години веде до нетравлення. Нектарин - це відмінний приклад того, що не варто вводити табу на усі фрукти, якщо ви хочете наситити організм клітковиною і поліпшити процес засвоєння їжі, особливо жирної.

7. Абрикоси

Незважаючи на свій маленький розмір, цей плід зберігає в собі не мало користі. Окрім того, що абрикоси є сукупністю цінних для організму вітамінів і мікроелементів, вони ще і низькокалорійні! Саме тому вам варто включити абрикоси у ваше вечірнє меню без всяких сумнівів.

8. Ріпа

Не треба забувати про такий овоч як ріпа. Головні достоїнства ріпи - її здібності в насиченні і оздоровленні організму. Вживаючи ріпу на вечерю, ви запобігаєте накопиченню шкідливих речовин і сприяєте швидкого очищення організму.

9. Гарбуз

Ще один дієтичний плід, який, окрім солодкого і пряного смаку, містить в собі гамму вітамінів, що благотворно позначаються на здоров'ї. Існує безліч різноманітних рецептів приготування гарбуза, кожен з яких припаде вам за смаком.

10. Капуста

Якщо ви відчуваєте гостру нестачу вітаміну B (вона проявляється в загальній втомі, в проблемах з кістками, зубами або шкіри) сміливо і як можна частіше налягайте на капусту. Цей дієтичний овоч допоможе зняти втому і зміцнить ослаблений імунітет.

11. Риба камбала

Головні дії метіоніну, що входить до складу камбали, полягають в насиченні організму білком, амінокислотами, а також в здатності прискорення жирового обміну.

12. Ківі

Ківі - це справжній подарунок для тих, хто любить смачну і здорову їжу. Цей продукт не лише майстерно справляється з розщеплюванням жирів, але і повертає почуття легкості в шлунку.

13. Селера

Хочете позбавитися від зайвий калорій без втручання дієт, що виснажують, і вправ? Тоді включіть цю корисну рослину в список продуктів вашого раціону. Негативна калорійність селери змусить ваш організм витратити достатню кількість енергії на її переварювання, що негайно приведе до спалювання жиру.

14. Груша

Захотілося смачного і соковитого фрукта? Тільки не вибирайте яблуко, адже воно викликає апетит. Краще віддайте перевагу стиглій груші. Цей плід вгамує ваш голод, незважаючи на свою низьку калорійність.

15. Буряк

Так само як і гарбуз, буряк залишається однаково смачним незалежно від йогої приготування. Насолодіться вареним, печеним або навіть сирим буряком, не забуваючи про його корисну властивість спалювання жиру.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.