Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Скупий платить двічі: 5 речей, які ніколи не можуть коштувати дешево

Як би ми не хотіли заощадити, деякі речі просто доводиться купувати дорого. Інакше, через деякий час доведеться заплатити вдвічі більше. А деколи навіть і розплатитися своїм здоров’ям.

«Ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі» – кажуть англійці. І з ними важко не погодитися. Як би ми не хотіли заощадити, деякі речі просто доводиться купувати дорого. Інакше, через деякий час доведеться заплатити вдвічі більше. А деколи навіть і розплатитися своїм здоров’ям та комфортом. Щоб знати, на чому не варто економити, ми зібрали невеликий перелік речей, придбання яких краще планувати заздалегідь.

Всім відомо, що не можна економити на продуктах. А як на рахунок одягу? Любите розпродаж і китайські сайти? Тоді дізнайтеся, які матеріали і речі просто не можуть коштувати дешево в силу особливостей виробництва. Тоді ви точно не потрапите на гачок продавця і не втратите свої гроші.

Шовк

З усіх натуральних тканин саме шовк вважається найбільш міцним. Він чудово поглинає вологу, тому постільна білизна з шовку – хороший вибір. А виробництво натурального шовку не може бути дешевим через велику кількость коконів шовкопряда, які необхідні для вироблення 1 м тканини. Щоб відрізнити натуральний шовк від штучного, просто зімніть тканину. На натуральній складок не залишиться.

Вовна альпаки

З цієї вовни дуже часто плетуть одяг для немовлят. Її особливість – це довговічність і унікальна м’якість. Розведення тварин альпаки обходиться дорого, та й їх невелика кількість робить матеріал досить дорогим (вартість светру може починатися від 100 доларів). Зазвичай з одягом з вовни альпаки додається зразок волокон. Якщо їх підпалити ви не повинні почути аромат смоли або диму.

Бавовна

Ще один матеріал, який сьогодні досить часто підробляють. У той же час натуральний бавовняний одяг не може бути дешевим через невелику кількості плантацій бавовни. Це відмінний вибір для алергіків і цінителів комфорту. Якщо хочете дізнатися, натуральну чи бавовняну ви тримаєте в руках, стисніть тканину в долонях. Натуральне волокно нагріється, а штучне залишиться холодним.

Взуття

Якісна шкіра вимагає великих зусиль на всіх етапах обробки. Саме тому вартість якісного взуття настільки висока. А якщо додати до цього послуги дизайнерів, виходить і зовсім космічна сума. Творцям комфортного взуття необхідно продумати не тільки зовнішній вигляд, але і зручність. Підошва повинна бути гнучкою, задня частина – досить міцною, а каблук – стійким.

Сонцезахисні окуляри

Хочете купити простий аксесуар – купуйте дешево. А якщо вам дійсно потрібний захист очей від ультрафіолету, доведеться розщедритися. Адже спеціальне скло, вловлююче промені і захищаюче очі, дороге у виробництві. Та й, знову ж, бренд і дизайнер додають свою частину до остаточної ціни. Хочете дізнатися, чи купуєте ви оригінал? Зверніть увагу на гравіювання всередині дужки, на чохлі і наявність сертифікату.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.