Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як кішки захищають вас і ваш будинок від негативної енергії

Якщо ви хочете зрозуміти, якою магічною силою володіє ваша кішка, то врахуйте колір шерсті.

Кішка впливає не тільки на свого безпосереднього господаря, але і на всю сім'ю в цілому. Вона, по суті, бере під свою опіку житло, в якому ви знаходитесь, навколишнє оточення і всіх, хто входить у ваше коло спілкування. Не потрібно дратуватися, коли кішка хоче поніжитися, застрибуючи вам на руки. Вона просто ділиться з вами своєю позитивною енергією. Якщо ж ви відштовхнете її, то позбавите себе можливості перейняти цю астральну силу.
Кішки - це оберіг вашого вогнища. Вони відганяють негатив і злі умисли ваших недоброзичливців, завдяки своїй сильній внутрішній енергії і аурі. Кішка також допоможе вам краще адаптуватися на новому місці, якщо ви раптом вирішили змінити житло, інформує Ukr.Media.
Як кішки допомагають позбутися від злих духівБудь-яка кішка відчуває присутність чогось потойбічного. І якщо вона розуміє, що у вашому будинку оселився злий дух, то образно вбирає його у себе. Завдяки цьому, жити в будинку стає легше. Якщо ви виявили, що ваша кішка часто дивиться в одну точку або постійно сидить в одному і тому ж місці, значить вона відчула присутність злих духів. Ви можете допомогти вихованцеві впоратися з ними, якщо будете регулярно читати молитви, проводячи таким чином ритуал очищення. Якщо ви не знаєте молитов, достатньо взяти гілку полину і підпалити її в потрібному місці. Ця рослина вважається ефективним інструментом для боротьби зі злими духами.
Астральне бачення кішок дуже розвинене, завдяки чому вони можуть відлякати злих духів і привидів.
Як кішки допомагають в домашньому господарствіЯкщо хтось косо дивиться на ваш достаток чи щасливе сімейне життя, навіть ненавмисно ця людина може спровокувати прокляття. Ви почнете хворіти, втрачати багатство і перспективи. Як тільки ви зрозуміли, що стали жертвою пристріту, постарайтеся частіше контактувати зі своєю кішкою. Торкайтеся її обома руками, погладжуючи її лівою рукою від голови до хвоста. Це може вам налагодити зв'язок з вихованцем. Він здатний позбавити вас від негативу, відбивши найпотужніше прокляття.
Яку роль відіграє колір вашої кішкиЧорний:
Чорні кішки асоціюються з окультними силами, чаклунством, сильною магією і захистом. Хочете вірте, хочете ні, але вони володіють неймовірною силою. Вона відображається в їх здатності поглинати негативну енергію і берегти сім'ю від усіх бід. Завдяки своїй чутливості, ці кішки наповнюють оточуючих людей мудрістю.
Рудий:
Руді коти асоціюються з відьмами, проявом чоловічої сили та сили сонця. Також відомо, що вони втілюють у собі енергію Янь. Руді кішки здатні поліпшити фінансовий стан і уважність.
Відтінки синього, сірого або жовто-сірого:
Ці кішки володіють заспокійливою силою і здатні зберегти ваше щастя, любов і удачу. Вони відповідають за емоційний аспект вашого життя.
Білий:
Білі кішки допоможуть зняти стрес і позбавити вас від інших хвороб завдяки потужним цілющим властивостям. Ці вихованці також оберігають вас від усіляких проблем зі здоров'ям. Завдяки їм, багато цілителей закликають енергію місяця. В американській культурі прийнято вважати, що поява білого кота обіцяє удачу.
Сіамське забарвлення (королівський відтінок):
Такі кішки забезпечать вам довголіття і залучать в сім'ю енергію Сонця. Вони також втілюють у собі енергію Янь.
«Каліко» або триколірні:
Ці кішки втілюють в собі вище божество. Якщо ваш вихованець має білий, рудий і чорний відтінки, це говорить про його зв'язки з вищим світом, який здатен захистити свою сім'ю від будь-якого негативу і небезпеки, де б вони не знаходилися. Вони привертають щастя і процвітання.
Двоколірний відтінок (оранжево-білий, чорно-білий, сіро-білий):
Легенди свідчать, що такі кішки здатні проявляти дивну дружелюбність і є кращими мисливцями за шкідниками. Їх присутність надає жителям ясне мислення і мудрість.
Черепаховий відтінок:
Ці кішки пов'язані з сонячною енергією і шануються в деяких культурах. Вони ведуть себе по-королівськи, наділені інтелектом, жвавістю і грайливістю. Вони наділяють своїх господарів довголіттям та супутньою мудрістю.
Смугастий колір:
Для тих, хто хоче отримати удачу в житті, корисною ідеєю буде завести кішку з таким забарвленням. Вони приносять в дім позитивну енергію, яка стримує вас від прояву негативу, оберігаючи вас від стресу. Ці кішки можуть розбавити вашу енергію безтурботністю, гумором і звичайним щастям.
       




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.