Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Водіям на замітку: які речі повинні лежати в кожному бардачку

Головне - не плутати бардачок з багажником.

«Бардачок» - це вульгаризм, за вживання якого в радянські часи студенти інженерного факультету мали неприємності від професорсько-викладацького складу. Тому що інженер так виражатися не повинен - слід говорити «речовий ящик». Але це - до слова. До того ж «бардачок» все одно здобув впевнену перемогу над академічними виразами, на жаль, інформує Ukr.Media.
Що бажано у ньому возити? Головне - не плутати його з багажником. Бардачок - це чистий, якщо хочете - інтелігентний «відсік» вашої машини, в якому не місце брудним тряпкам, торішнім чекам і пакетам з крихтами від чіпсів.
Флешки і кабельПрогравачі дисків поступаються місце флешкам - на одній музика, на іншій аудіокниги... При цьому в ряді випадків краще підключати флешку не безпосередньо, а через перехідник - щоб уникнути механічного пошкодження при необережному русі.
ЛіхтарикЗалити в темряві омивач, знайти впавший у темноті предмет - краще це робити при світлі.
ІзолентаЩе один універсальний засіб - щось прив'язати, заізолювати, заклеїти. І навіть «перебинтувати» подряпаний палець.
Універсальний інструмент -Займає мінімум місця, але за потреби допоможе щось розрізати, відкрутити, витягнути - в дорозі всяке буває.
Запасні окуляри для зоруЛюди з поганим зором зрозуміють. А «зрячі» часто користуються як сонячними окулярами, так і різного роду «водійськими» під різні умови водіння - туман, дощ і т. п.
Одноразовий посудСвіжий приклад з власного досвіду: купили по дорозі банку суниці - а як її їсти і не забруднитися? Пара чистих ложок розрулила ситуацію - і дружина задоволена, і водія весь час пригощали з ложечки...
Пускач - у кого єШтука дорога, але вже якщо вона у вас є, то краще тримати її в салоні, а не в багажнику - просто тому, що в салоні повинно бути тепліше. А на холоді будь-який пускач працює ледве-ледве.
Ручка і блокнотЗвичайно, диктофон у тому ж мобільнику - це сучасніше. Але нехай ручка завжди буде з вами - мало що потрібно швидко записати.
СерветкиНу, це засіб широкого застосування. У всякому разі, якщо руки водія забруднені в тій же суниці або чіпсах, то подальша їзда швидко перетвориться на тортури. Липке брудне кермо - брр...
Чисті ганчіркиПротерти монітор, який сьогодні є в більшості автомобілів. Протерти власні окуляри. Загалом, не плутати з ганчірками для протирання номерного знака.
ВодаБагатолітрову каністру з водою немає сенсу возити в багажнику, а ось невелику пляшку саме з питною водою краще тримати під рукою. У тому числі і в бардачку - як недоторканний запас при далекій поїздці.
Автомобільний зарядний пристрій для телефонуТелефон - сучасний інструмент номер один. Нерозумно, якщо ви не зможете ним скористатися лише тому, що він невчасно розрядився.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.