Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В мережі розповіли, як швидко зняти кровоточивість ясен

Кровоточивість ясен знімає шавлія. Вона має потужну протизапальну, протимікробну, кровоспинну, в'яжучу і пом'якшувальну дію.
Як саме робити відвар, розповіла столичний стоматолог Олена Лещук, - інформували видання gazeta.
"Ясна кровоточать, бо стінки судин стають тоншими. У кожного причина своя. Проте найчастіше - це дефіцит вітамінів у міжсезоння. Слід робити трав'яний відвар. Ніяких спиртових розчинів. Так ясна ще більше болітимуть, - говорить стоматолог. - Потрібно 2 ст. л. трави шавлії залити 0,5 л окропу й варити на повільному вогні 15 хв. Охолодити, процідити й полоскати рот після прийому їжі".
При фарингіті і ангіні п'ють чай з шавлії і потрібно полоскати горло відваром з нього, завдяки цьому знімається набряклість і на мигдалинах створюється свого роду плівка, що перешкоджає подальшому поширенню інфекції. Для лікування бронхіту правильно робити інгаляції з листя цієї рослини.
Радить 3 ч. л. дубової кори залити склянкою води й довести до кипіння. Охолодити до кімнатної температури й процідити. Полоскати рот треба три рази на день два-три тижні поспіль, доки кровоточивість не зникне.
Ще для ясен корисна ромашка лікарська, бо має протизапальну і дезінфікуючу дію. Та й на смак приємна. Потрібно залити склянкою окропу 1 ст. л. квітів ромашки. Накрити кришкою й настоювати не менш, ніж півгодини в теплому місці. Процідити й полоскати рот після чистки зубів протягом двох тижнів.
                




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.