Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Імена, які притягують щастя

Володарі цих імен мають щасливу вдачу і успіх в житті.

Олена: прекрасна або премудра
Олена серед жіночих імен вважається одним із найщасливіших. В історії чимало відомих особистостей з цим ім'ям. Найвідомішими стали Свята Олена, мати імператора Костянтина і Олена Троянська, дружина царя Менелая. Власниці цього імені мають світлу і легку долю, не позначену важкими колотнечами і бідами. Жінки-Олени розумні, привабливі, легко роблять кар'єру, досягаючи значних висот у своїй професії. Вони товариські, відкриті, легко сходяться з людьми. Люди дуже люблять і цінують власниць цього імені за їх чуйність і ніжність, інформує Ukr.Media.
Олександр-захисник
Серед чоловічих імен це ім'я вважається особливо щасливим і вдалим. Воно має грецьке походження і несе в собі особливий сенс - «оберіг», «захисник», «справжній чоловік». У різних варіаціях це ім'я поширене по всьому світу, але найзнаменитішим його володарем стали Олександр Македонський і Олександр Невський. Велич цього імені, безсумнівно, відображається на його володарі. Всі Олександри величні з самого дитинства, вони наділені особливими якостями характеру. Їм властива наполегливість і сміливість, впевненість у собі та здатність до знаходження спільної мови з будь-якими людьми. За рахунок цього люди з цим ім'ям досягають великих висот у кар'єрі та щасливі в особистому житті.
Наталя - рідна всім
Це жіноче ім'я належить до одних із найбільш щасливих. Жінки з таким ім'ям впевнені в собі, наполегливі і не падають перед будь-якими труднощами. Власниці цього імені працьовиті й акуратні, дуже комунікабельні і щирі, хоча вони можуть бути запальними, але завжди легко остигають, що робить їх спілкування з людьми цілком близьким і щирим. Наталі працьовиті, вони прагнуть досягти висот у кар'єрі і часто їм це дуже добре вдається. За рахунок своєї товариськості, вони завжди перебувають у центрі уваги, можуть повести за собою людей і створити грамотну команду професіоналів.
Богдан - Богом даний
Значення цього імені «даний Богом», і таке ім'я не може не дати щасливої долі його власникові. Людина з іменем Богдан знає собі ціну, він спокійний, незворушний і врівноважений, легко сходиться з людьми і досягає великих успіхів у бізнесі, маючи для свого благополуччя все. Нерідко люди з цим ім'ям стають знаменитими, виявляючи неабиякі здібності до творчості або техніки, а також до тих сфер, де цінується натхнення і здатність до імпровізацій, нестандартних рішень. У сімейному житті він стає безумовним лідером, всіляко оберігаючи свою сім'ю, дуже любить дітей.

Тетяна-упорядниця
Дуже успішне ім'я, яке приносить своїй власниці успіх в особистому житті та кар'єрі. Всі Тетяни володіють позитивним настроєм на життя, вони відмінно справляються з будь-якими труднощами. Значення імені «володарка», накладає відбиток на особисте життя і кар'єру. З раннього дитинства ці жінки проявляють неабиякий розум і лідерські якості, вони здатні повести за собою людей, в силу чого нерідко очолюють великі фірми, холдинги мають у підпорядкуванні багато людей, з якими зберігають чудові відносини. В особистому житті Тані м'які та лагідні, при цьому дуже наполегливі у створенні затишного сімейного гніздечка. Вони люблять дітей, виховують їх в атмосфері довіри і дружби.
Олексій-відданий
Дуже популярне і успішне ім'я, поширене у різних варіаціях по всьому світу. Олексій наділений яскраво вираженими творчими здібностями. При всьому цьому володіє відкритим, доброзичливим і урівноваженим характером, що дає йому можливість мати багато друзів і знайомих, а також користуватися успіхом у жінок. Однак він дуже прив'язаний до тієї єдиної, з якої його зводить доля, він постійний в любові і цінує сім'ю, домівку, любить дітей. Поставивши собі мету, він наполегливо добивається свого, незважаючи ні на які перешкоди і труднощі.
Ірина-мирна
Жінка з таким ім'ям може досягати запаморочливих успіхів з різних сферах, оскільки вміє планувати своє життя і час, володіє творчою жилкою і ясним розумом. Її ім'я в перекладі означає «спокій і мир», і вона своєю присутністю вносить спокій в колектив, або сім'ю, допомагає всім абсолютно безкорисливо. Ірина володіє даром переконання, урівноваженим характером. Цим вона приваблює оточуючих, які переймаються її ідеями і готові допомагати їй у всьому, знаючи, що вона відповість тим же. Ірина щаслива і в сімейному житті, вона турботлива дружина і мати.
Микола - «переможець народів»
У різноманітних варіаціях це ім'я зустрічається у всьому світі. Володарі цього імені спокійні і врівноважені, володіють харизмою, що допомагає їм вести за собою людей, очолювати великі підприємства і концерни. Нерідко Миколаї володіють незвичайним розумом і тонко розвиненою інтуїцією, що допомагає їм у житті уникати неприємностей, заздалегідь прогнозуючи їх. Вони привабливі, чарівні і товариські, завжди мають багато друзів. Дуже цінують якості Миколи і жінки, він завжди користується у них популярністю, але вірний своїй одній і єдиній. Любить дітей.
Княгиня Ольга
Ольга відноситься до дуже яскравих і щасливих особистостей, вона має всі передумови для того, щоб жити в багатстві і любові. Сонячна, яскрава і відкрита людина, що володіє незвичайною силою, завзятістю та працьовитістю. Це допомагає їй будувати кар'єру і створювати щасливу і міцну сім'ю з безліччю дітей. Ольги відкриті і товариські, діловиті і раціональні, вони легко сходяться з новими людьми і допомагають підтримувати в колективі атмосферу дружби і командний дух. В особистих стосунках вони розсудливі і не емоційні, вірні і це дозволяє партнерам почувати себе легко і спокійно. Такі якості цих жінок допомагають їм стати щасливими у всіх сферах життя.
Іван - «помилуваний Богом»
Одне з популярних у світі імен, що має в різних країнах свої варіації: Іоанн, Ян, Жан, Джон, Айвен тощо. У володаря цього імені сильний ангел-хранитель, який оберігає їх від усіх негараздів і бід. Носії цих імен стають знаменитими, проявляють лідерські якості і здатні до управління людьми. Вони товариські, відкриті і віддані друзям, своїй справі і родині. І в любові, і в кар'єрі Івани успішні і бездоганні.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.