Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Силіконові імпланти можуть заборонити

Санітарне управління США погодилося обговорити заборону певних грудних імплантів через побоювання з приводу того, що вони можуть викликати рак. Такі висновки дослідження за участю більше 100 тисяч жінок.
Американські регуляторні органи таки погодилися провести публічні слухання в 2019 році, на яких буде обговорюватися безпека або загроза для здоров'я грудних імплантів на основі силікону. Це рішення було прийнято всього за кілька годин до офіційного оголошення результатів великомасштабного дослідження, яке передбачає, що певні імпланти на основі силіконового гелю можуть в окремих випадках приводити до серйозних проблем зі здоров'ям, включаючи рак грудей. У дослідженні взяли участь більше 100 тисяч жінок, це найбільше спостереження і вивчення безпеки силіконових імплантів з 2016 року.

Самі автори дослідження визнають, що воно мало істотні обмеження і не змогло прямо довести вплив імплантів на погіршення здоров'я, проте вони вважають переконливими отримані докази наявеих ризиків. Дослідники вважають, що жінки мають право приймати більш інформовані рішення на основі оцінки безпеки цих імплантів, коли приходять на збільшення грудей.

Операції зі збільшення грудей як і раніше залишаються найпопулярнішими в США поряд з фейсліфтингом і ринопластикою. Найчастіше збільшення грудей проводиться за рахунок установки грудних імплантів на основі  різних матеріалів, включаючи і силіконовий гель. У деяких випадках цей ефект досягається за допомогою перекачування жиру, який береться з інших зон тіла, включаючи живіт і боки. Ось уже багато років ряд експертів б'є на сполох з приводу імплантів із силіконового гелю, стверджуючи, що вони збільшують ризик раку грудей. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.