Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Найкращі рослини для кожної кімнати

Для того, щоб у вашому домі було затишно, потрібно знати деякі закони розстановки рослин. В статті ми вам розповімо про найкращі рослини для кожної кімнати.Для того, щоб у вашому домі було затишно, потрібно знати деякі закони розстановки рослин. В статті ми вам розповімо про найкращі рослини для кожної кімнати.
Вітальня: Епіпремнум золотистий

Епіпремнум золотистий може зрости до 10 метрів в довжину і є найбільш невибагливою рослиною. Квітка чудово росте при недоліку світла і неналежному поливі. Ми рекомендуємо ставити рослину біля вікна, інформує Ukr.Media.
Догляд за епіпремнумом золотистим : перевіряйте грунт один раз в тиждень, щоб переконатися, що він вологий.
Спальня кімната : Жасмин

Запах жасмину сприяє спокійному глибокого сну і може допомогти в боротьбі з занепокоєнням. До того ж, він дійсно дуже добре пахне.
Догляд за жасмином: жасмин процвітає у вологих, прохолодних умовах. Тому не ставте його в спекотне місце і вчасно поливайте.

Ванна кімната: Філодендрон

Філодендрони процвітають у вологих районах з непрямим сонячним світлом. По суті, ванна кімната — це чудове місце для них.
Догляд за филодендронами: поливайте рослину близько 11 разів на тиждень. Якщо листя на вашому филодендроне починає звисати, це означає, що він отримує забагато або недостатньо води. Перевірте грунт і скорегуйте графік поливу по мірі необхідності.
Домашній офіс: Лілія світу

Лілія світу — прекрасна квітка, до того ж, не вимагає особливого догляду. Ця квітка краще всього підходить для сонячної кімнати і не вимагає великої уваги, вони є відмінним доповненням до робочого місця.
Догляд за ліліями: поливайте рослину одинадцять разів на тиждень. Якщо ви бачите жовтуваті листя на вашій лілії, вони отримують забагато сонячного світла, тому поставте їх подалі від вікна.
Важливо: лілії світу токсичні для кішок і можуть викликати ниркову недостатність при ковтанні. Ви можете замінити цю квітку орхідеєю.
Сонячна кімната або веранда: Алое

Алое — рослина, яка чудово справляється з опіками, порізами та подряпинами. Воно прекрасно підходить для сонячної кімнати або веранди, так як потребує багато сонця.
Догляд за алое: Переглядайте грунт рослини раз в тиждень і якщо він сухий — полийте алое. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.