Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 3 серпня, для усіх знаків зодіаку

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 3 серпня, для усіх знаків зодіаку
Дізнавайтеся, що для вас підготували зорі на сьогодні, 3 серпня. 

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I) Сатанинський день. Зірки вказують на ймовірні конфлікти з начальством або партнерами, застерігають від агресивності і грубості з боку незнайомих людей. Обережно ставитеся до будь-яких колективних дій. Ілюзорність і нереальність планів з незалежних від вас причин може привести до марним зусиллям або фінансових втрат. 

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II) Не виключено, що сьогодні вам доведеться вирішувати домашні і особисті проблеми, відсунувши на другий план справи і бізнес. Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною. Сварка може розростися до повного розриву відносин. Уникайте напруги в стосунках з дітьми-підлітками. Спірні питання можна вирішити тільки в атмосфері любові і поваги. 

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III) Сьогодні не виключені неприємні новини, пов'язані з близькими людьми. Це може відбитися на вашому здоров'ї та настрої. Тому постарайтеся психологічно захистити себе від всіх можливих несподіванок і спокійно сприймати все, що день прийдешній нам готує. Вірогідні випадкові знайомства, які не залишаться безслідними у вашому житті. 

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV) Сприятливий період для тривалих поїздок, подорожей, нових захоплень, спілкування, отримання інформації, любові. Не виключено, що випадкове знайомство або ваша комунікабельність вплинуть на майбутню фінансову прибуток. Зірки обіцяють вам успіх в пошуку додаткових джерел доходу або переході до нових видів діяльності. 

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V) Цей день принесе вам гарне самопочуття. Поступово відносини будуть приходите в норму. Не будьте занадто агресивним, так як це може викликати тільки роздратування. Тому, хто поруч з вами, так не вистачає вашої ніжності. 

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI) Зірки як і раніше вказують на ймовірні ускладнення зі здоров'ям. У тих, хто захворіє сьогодні, хвороба прийме затяжний характер. Несприятливими є поїздки і подорожі. У сфері професійної діяльності вірогідні помилки і прорахунки, пов'язані з неправильною оцінкою ситуації або помилковою інформацією. 

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII) Можливо, що ви заручитися схваленням своїх планів і підтримкою з боку впливових осіб. Звернення за будь-якої фінансової підтримкою можуть бути задоволені. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від спиртних напоїв і сигарет. 

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII) Життєвий потенціал на високому рівні. Не виключено, що початок дня потребує прийняття важливих рішень в особистому житті. Покладайтеся лише на себе - рада або допомога друзів приведуть до помилок або ускладнять ситуацію до крайності. Постарайтеся закінчити давні суперечки з родичами або близькою людиною. Не дозволяйте великодушності обернутися марнотратством, а відвазі - безглуздям. 

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX) День проходить під знаком душевної рівноваги і переходу на нове коло розвитку. Життєвий потенціал на високому рівні. Цей день почнеться з приємних звісток, продовжиться великими сюрпризами і закінчиться загальним визнанням. Сприятливий день для покупок. Постарайтеся закінчити давні суперечки з родичами або близькою людиною. Проявіть мудрість і такт - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих дій. 

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X) День перетворень і трансформацій. Зміни, які відбудуться у вашому житті, можуть мати як позитивну, так і негативну забарвлення, тому у всіх справах звертайтеся до здорового глузду і практичного підходу до дійсності. Але постарайтеся позбутися від упереджених поглядів. 

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI) Сьогодні не виключені занепадницькі настрої. Позначиться втома і перенапруження попередніх днів. Будьте гранично уважні з оточуючими і членами сім'ї, стежте за своїми словами. Ви можете зачепити їх самолюбство, викликати ревнощі або заздрість, що несприятливо позначиться на вашому положенні. Усі прийняті рішення ретельно обмірковуйте. 

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII) Відвага, прекрасна пам'ять і кмітливість, уміння знайти нестандартні шляхи вирішення проблем забезпечать успіх в будь-якому починанні. Зірки як і раніше вказують на ймовірні ускладнення зі здоров'ям. У тих, хто захворіє сьогодні, хвороба прийме затяжний характер. Особливо це стосується чоловіків-Стрільців. 





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.