Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Любовний гороскоп на 29 липня 2018 року для кожного знака Зодіаку

Щоденний любовний гороскоп для кожного знака Зодіаку, інформує Ukr.Media.

Овен

Сьогодні ви зрозумієте, що ситуація, аналогічна тій, що склалася між вами і вашою коханою людиною, вже колись з вами відбувалася. Залишилося тільки згадати, як ви повелися тоді, зрозуміти, як не треба робити, і придумати якесь нове рішення все тієї ж проблеми.

Телець

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто повірити в те, що вона вам дійсно потрібна, важлива і цікава. Навпаки. її будуть мучити невеселі думки на абсолютно протилежну тему. Постарайтеся зробити все можливе для їх ліквідації, в іншому випадку, ваші відносини можуть погіршитися.

Близнюки

Зірки стверджують, що нині ваш бюджет зменшиться на величину вартості досить дорогої і дуже особистої речі. Настільки особистою, що навіть ваша половинка дізнається про неї аж ніяк не відразу. Втім, не турбуйтеся. Навіть якщо й дізнається - нічого поганого не трапиться, вас зрозуміють.

Рак

Сьогодні ваш давній конфлікт з вашим коханим чоловіком підійде до кінця. Причому сам по собі, без будь-яких з'ясувань відносин. Ви просто вирішите пробачити йому старі гріхи, а він - забути старі образи. І все знову стане добре, просто і правильно...

Лев

Не нехтуйте сімейними обов'язками! Саме сьогодні від вас буде потрібне неухильне їх дотримання. Ймовірно, у вас за тиждень назбиралося багато домашньої роботи, яку за вас ніхто не зробить.


 

Діва

Сьогодні вас сміливо можна буде назвати дратівливою людиною. А вашій половинці - гірко поспівчувати. Втім, якщо ви вмієте тримати себе в руках і свої почуття в узді, то день може пройти без жертв і руйнувань або хоча б з мінімальними втратами.

Ваги

Ваги нині знайдуть привід як слід засмутитися, хоча оточуючим може здатися недостатньо вагомим. Зірки дуже співчувають тим, кому доведеться оплакувати улюблену канарку, і настійно рекомендують не валяти дурня тим, хто розбив вазу і ніяк не може заспокоїтися, голосячи, що без неї інтер'єр квартири начисто втратив свою чарівність

Скорпіон

Сьогодні вашій коханій людині дуже знадобиться ваша підтримка в якійсь нелегкій для неї справі, яка випаде на її долю у цей день. Мабуть, ви зможете забезпечити лише моральну підтримку, зате її обсяги не будуть мати меж і зроблять величезний вплив.

Стрілець

Здається, ви настільки пішли в роботу, що навіть забули про існування такого поняття, як особисте життя. А ваша половинка – це спеціальне пристосування для втіхи, підбадьорення і годування вашої зайнятої особи. Думаєте, їй це приємно? Думаєте, вона довго зможе таке витримати?

Козеріг

Сьогодні ви зрозумієте, що вам нема кому поскаржитися на долю, бо ваша жилетка зникла в невідомому напрямку. Ваш улюблений чоловік не буде цікавитися вашими проблемами і способами їх вирішення. Доведеться якось виборсуватися з них самостійно.

Водолій

Сьогодні ви будете почувати себе значно старше свого віку. Може бути, тому що ваш улюблений чоловік раптово впаде в дитинство, і вам доведеться нести за його життя і здоров'я повну відповідальність? Чи тому, що саме на ваші плечі ляже вирішення проблем вашого тандему?..

Риби

У народжених під знаком Риб сьогодні навряд чи вийде знайти спільну мову зі своїм внутрішнім голосом. Головне - не кидайтеся, займіть яку-небудь позицію, і слідуйте їй. Нині не варто демонструвати, що ви в розладі з самим собою - вдома вас не зрозуміють і не пошкодують, а за його межами - взагалі можуть з'їсти.


​​​​​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.