Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Любовний гороскоп на 28 липня 2018 року для кожного знака Зодіаку

Щоденний Любовний гороскоп для кожного знака Зодіаку, інформує Ukr.Media.

Овен

Овни, зірки вам сьогодні не радять по дурницях нагнітати обстановку в сім'ї. Навіть якщо ваш благовірний прийшов з роботи, будучи нетверезим, розберіться, що до чого, тільки спокійно, без зайвого шуму і биття посуду. Ймовірно, у нього був для того привід. Радимо вам роздягнути його і мирно укласти спати.

Телець

Сьогодні ви з вашою коханою людиною будете нагадувати оточуючим чотирирічних дітей, яких вихователька дитячого садка до їх превеликого щастя нарешті залишила без нагляду. Втім, дошколятам у вас вчитися і вчитися витівок, проказам і заразливому сміху.

Близнюки

Сьогодні вам буде непросто вирішити, як же ви все-таки ставитеся до вашої коханої людини. Мабуть, єдине, що ви зможете з упевненістю сказати, що почуття ваше позитивно. Нічого більш конкретного ви від свого серця домогтися не зможете. Може, й не треба?

Рак

Сьогодні ви відчуєте себе дуже самотньо. Навіть якщо ваша половинка буде поруч з вами. В цей день, як не прикро, вам доведеться дізнатися або згадати, що таке самотність удвох. Втім, це не так погано: вже завтра воно закінчиться, і ви зможете зітхнути з полегшенням.

Лев

Сьогодні ви спробуєте зробити на вашого коханого чоловіка і його родичів саме сприятливе враження, і у вас це вийде. Головне, докласти до цього максимум зусиль, вести себе природно і щиро посміхатися. А решта – справа часу і техніки.


 

Діва

Сьогодні вам належить прийняти дуже важливе рішення. Тому перш ніж відповісти «так» або «ні» – порадьтеся з тими, кому довіряєте. Подивіться на ситуацію їх свіжим, незамутненим поглядом. Це не тільки дозволить вам уникнути помилки, але і зблизить вас з вашими рідними і близькими.

Ваги

Сьогодні вам буде сумно згадувати про те, що стосується вашого улюбленого чоловіка, але не того, яким він став, а того, яким він був на самому початку ваших з ним близьких відносин. Вам буде дуже прикро, що того вже не повернеш. Що ж, зате у вас є змінений і покращений варіант.

Скорпіон

Ви можете зустріти свою долю в самому несподіваному місці. Це може бути найближча зупинка автобуса або вагон метро. Однак зірки не радять відразу кидатися у вир кохання - придивіться до нього уважніше і вирішите не поспішаючи, потрібен він вам чи ні. А інакше будете потім лікті кусати!

Стрілець

Сьогодні не у всіх ваших близьких людей вийде знайти спільну мову один з одним, тому не варто цього засмучуватися. Вашій коханій людині теж непросто буде зорієнтуватися в такій скрутній ситуації, але разом ви обов'язково знайдете оптимальний вихід, який всіх влаштує.

Козеріг

Сьогодні зірки наполягають на тому, щоб ви не втручалися в життя вашого улюбленого чоловіка, тобто не тільки не давали ніяких рад (це само собою зрозуміло!), але й не просили нічого вам розповісти. Якщо ваша половинка захоче, вона сама це з радістю зробить.

Водолій

Цей день для вас буде успішним тільки в тому випадку, якщо поряд з вами буде перебувати улюблений вами і люблячий вас чоловік. Нехай не фізично (на роботу його привести, напевно, буде важкувато). Однак ви повинні точно знати, що про вас думають, що за вас турбуються і вас чекають.

Риби

Сьогодні ваш улюблений чоловік буде дуже зворушливо про вас піклуватися. Настільки зворушливо, що вам іноді навіть буде здаватися, що все це занадто добре, щоб бути правдою. Швидко ущипніть себе, переконайтеся в тому, що це не сон, і радійте життю і щастю.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.