Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

8 фраз, які не можна говорити п'яному чоловікові

А ось якщо він іноді випиває, дуже помірно і з нагоди, тобі обов'язково потрібно це прочитати.



Якщо твій хлопець не п'є алкоголь з принципу, взагалі ніколи — ця стаття не для тебе, передає Ukr.Media. А ось якщо він іноді випиває, дуже помірно і з нагоди, тобі обов'язково потрібно це прочитати. Тому що рано чи пізно настане той самий момент, коли він ввалится в будинок на рогах. І ти йому що-небудь скажеш. І дуже даремно.

І де ти шлявся?
От якби ти запитала, де він так нарізався, набрався, накидался або навіть наздравурился, чоловік би з задоволеною посмішкою розповів, де. І з ким. І з якого приводу. Але шлявся?! Чоловіки, щоб ти знала, не шляються. Навіть якщо вони в прямому сенсі цього слова шляються, то це вони «гуляють». А якщо вони гуляють в прямому сенсі цього слова — це вони... Ну, що-небудь. Відпочивають, наприклад. Але не шляються. Ти зараз поклала його чоловічу гідність (яке его, а не яке в переносному сенсі) на ковадло і тріснула зверху пудовим молотом. Бдищь — в коржик розплющило. Він помститься! Прямо зараз.
Правильно мені мама казала...
Якщо ти не хочеш негайно почути все те, що він насправді думає про твоїй матері, не кажи цього! Оскільки нічого цензурного він не думає. Хоча б тому, що вона, виявляється, про нього говорила щось недобре. Інакше чого б ти її згадала саме зараз, а? Ну-ка, ну-ка, з цього місця детальніше...
Не вмієш пити — не пий!
Це він-то не вміє пити? Та як ти сміла в ньому засумніватися, жінка! Це він просто печивом отруївся. А взагалі, якщо хочеш знати, він ще в шкільні роки, влітку, на дачі... Ні, ти, звісно,нічого не хочеш знати про те, як твій милий, прикривши підліткові прищі банданою, купував сивушний самогон у баби Мані, негласної королеви СНТ«Агробуд» та села Федюнино. Ти нічого не хочеш знати про те, скільки літрів цієї самої сивухи вони умовили з Дроном, Льохою і дядьком Михайлом. І про те, хто такий дядя Міша ти теж нічого не хочеш знати. Але доведеться. Прямо зараз. А ось хто тебе за язик тягнув?
Може, тобі вже вистачить?
Увага! Небезпечний момент! Твій хлопець може бути лагідним, як оленятко, в нормальному стані, але зараз у ньому прокинеться вепр. Ти, жінка, будеш вказувати? Ти будеш його контролювати? Так у своєму ти умі, нещасна?! При цьому цілком можливо, що він і сам вирішив, що йому вистачить, збирався пропустити останній шот і відправитися спатоньки. Але тепер не бувати тому. Тепер він вилакає ще пляшку, просто щоб ти не уявляла, що він готовий танцювати під твою дудку.
Ти себе в дзеркало бачив?
Питання риторичне, звичайно. Але будь впевнена — тобі на нього дадуть відповідь. Дуже багатослівно дадуть відповідь. Витіювато. Спочатку піде вигук «А ти бачила?!», а за ним піде довгий перелік твоїх недоліків. Як реально існуючих, так і придуманих. Алкоголь підстьобує фантазію, щоб ти знала. Так що від дзеркал ти ще довго будеш кидатись.
Ти такий, як твій батько!
Це якщо його тато любив випити. Замість тата може фігурувати дядечко, п'яниця однокласник Тюканов, Петрович з сусідньої квартири або Борис Миколайович Єльцин. Загалом, якийсь буйний п'яниця, який погано кінчив, але кровиночки з близьких попити встиг. Запам'ятай головне, жінка: він унікальний. І навіть напивається він не як усі. Він по-особливому напивається. Тому що він не алкоголік, а... Ось зараз ти дізнаєшся,хто він. Добре, якщо виявиться, що він невизнаний геній. А то може й страждальцем,розчарованим в особистому житті, виявитися. Що, погодься, неприємно. Він зранку нічого не згадає, а ти місяць переживати будеш на предмет, коли у вас з ним все пішло не так.
Спочатку проспись, а потім поговоримо!
Ні! Заклинаємо тебе — тільки не це! Алкоголь дуже дивним чином діє на чоловічий мозок і особливо на той відділ, що відповідає за пам'ять. Все, що чоловік пам'ятає, — це як переставляти ноги і куди їх переставляти, щоб потрапити додому. Зате спливає архів довгострокової пам'яті — той, що про босоноге дитинство. П'яний чоловік — це хлопчик. Восьмирічний приблизно. А що хлопчики роблять в дитинстві? Правильно, взагалі неважливо, що робити, важливо, щоб навпаки. Всупереч. Зло. Загалом,ми попередили. Цієї ночі ти не будеш спати. Ти будеш з ним розмовляти, тому що ось тепер-то він не відстане ні за що. Справжньому чоловікові завжди є що сказати!
Ти ж мені обіцяв!
Не треба грати на почутті провини, не треба. Тому що це почуття у п'яного чоловіка гіпертрофоване. Він негайно покається, бухнется на коліна, сипатимуться голову попелом і почне просити вибачення. І не думай, що тобі це сподобається. Тому що він буде говорити компліменти заплітається мовою і полізе до тебе з поцілунками. Ти точно хочеш цілувати це істота?




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.