Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 легких способів прибрати 500 калорій з раціону

Якщо ви маєте зайву вагу, але ще не почали з ним боротися, то саме час приступити до роботи. Ось 5 простих способів вилучити цілих 500 калорій в день з вашої тарілки.

Скажіть «ні» горіхам. Чим більше в чашці цих солодощів, тим більше ви їсте, як з’ясували вчені з Корнельського університету. Всього одна жменя просмажених в олії горіхів містить понад 170 калорій. Ну а хто обмежується однією пригорщею?
Відмовтеся від звички приймати їжу перед екраном телевізора. Тим самим ви з’їдаєте на 288 калорій більше, ніж коли приймаєте їжу без такого подразника, як встановили вчені з Університету Массачусетсу. Спробуйте старі добрі обіди та вечері за кухонним столом в колі сім’ї.
Не відмовляйтеся від салатів, але утримайтеся від жирних заправок. Всі вони битком набиті калоріями, і особливо це стосується різного роду сирних соусів і майонезу. Частіше додавайте в салати такі інгредієнти, як гриби або цибулю.
Спробуйте невеликі тарілки. Відмова від великих тарілок на користь невеликих дозволяє зменшити добову калорійність на 20%. А наслідком цього стане більш плоский живіт і сексапільна фігура.
Відмовтеся від вершків. Неважливо, чи додаєте ви їх в каву або інші страви, але вершки це дуже жирний і калорійний продукт. Якщо ви не можете пити звичайну чорну кави, то додайте туди звичайне молоко.

Джерело: МедікФорум





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.