Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У тренді: 5 найбільш модних принтів осені 2018

Що одягати цієї осені?

Флора, леопард, смужки - осінній сезон 2018 зустрічає тенденціями, які, скоріше, є "пожвавленням" старих. Отже, давайте розберемося, на які принти звернути увагу в новому сезоні, інформує Ukr.Media.
Тваринні принти: леопард, тигр, зебра
Повертаємося в 90-ті, коли жінки та дівчата, як справжні кішки, блищали в одязі в леопардовому забарвлення. Далі тенденція застаріла і навіть вважалася проявом несмаку. Але цієї осені і взимку леопардовий принт знову повертається в моду і займає лідерську позицію.
На цей раз цей тваринний малюнок актуальний в поєднанні з яскравими відтінками - червоним, жовтим, фіолетовим, помаранчевим. Також з благородним коричневим, бежевим, бордо.
Принт Houndstooth
Houndstooth - це миттєво впізнаваний класик, який, як відомо, шикарний і дорогий. Не дивно, що ми раді знову бачити його в якості однієї з кращих принтових тенденцій сезону осінь-зима 2018-2019, особливо коли вона використовується для дизайнів верхнього одягу.

Так, Balenciaga поєднав класичний візерунок houndstooth з блискучими відтінками, пропонуючи незвичайне і сміливе модне рішення. Louis Vuitton також продемонстрував дуже авантюрний жилет з цим принтом, використовуючи в дизайні яскраві кнопки.
Принт Glen plaid
Принт, що складається з маленьких і великих клітин, які створюють більш складний і цікавий малюнок. Цей принт можна побачити в колекціях Fendi, Cinq Sept, Gabriela Hearst, Balenciaga.
Смуги
Хоча ми звикли бачити смуги в основному серед літніх принтів, але в 2018/2019 році вони також є однією з кращих тенденцій для осені та зими. Так, бренд Proenza Schouler в осінній колекції 2018 року продемонстрував сміливі, широкі смуги в земних тонах, які прикрашали довгі пальта, а також інші предмети гардероба із смугами різноманітних розмірів.
Парча
У моду також повертаються парчеві тканини з багатими малюнками і відтінками, які миттєво надають королівський шик будь-якому образу. Так, в колекції Erdem fall 2018 є речі з парчі у модному відтінку металік. У Roland Mouret також є кілька приголомшливих примірників, які показують, що нові парчеві тканини можуть виглядати так само розкішно-класично, при цьому залишатися в тренді.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.