Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Одну зі шкіл області закрили на карантин

У понеділок, 3 вересня, у Перечинській райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання вирішили встановити карантин у Порошківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з метою недопущення поширення менінгококової інфекції. Карантин триватиме з 3 по 7 вересня включно. Менінгокок – одна з кількох видів бактерій, які призводять до розвитку бактеріального менінгіту.

Зазначимо, що станом на сьогодні у с. Порошково, вул. Л. Українки, склалася напружена епідеміологічна ситуація по захворюваності на менінгококову інфекцію. 29 серпня було розроблено та введено в дію оперативний план-заходів по локалізації та недопущенню розповсюдження захворювання менінгококової інфекції в Перечинському районі.

Сьогодні, 4 вересня, в Обласну клінічну інфекційну лікарню (ОКІЛ) госпіталізовано 11 осіб (9 бактеріологічно підтверджених випадків, 2 особи з клінічними ознаками гострого риніту, контактні). Наразі ситуація по захворюваності на менінгококову інфекцію в районі залишається контрольованою та стабільною.

 

Джерело: PMG.ua




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.