Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Першість Закарпаття. Східна зона: огляд 13 туру

Як і у вищій лізі, усі поєдинки завершилися без нічиїх.
ФК «Вишково» – ФК «Золотарьово» – 5:0 (1:1)
(Фіцай Микола, 48, 49; Антал Крістіан, 78; Попович Михайло, 81; Фіцай Василь, 85)
Змусивши похвилюватися своїх уболівальників у попередньому турі, тепер «Вишково» повністю реабілітувалося. Щоправда постало більш бойовим складом. Зокрема відчутним у перемогу був внесок Фіцаїв. У золотарьовців у нападі не склалося, а в цілому команди грали коректно, заробивши тільки по одному попередженню.
ФК «В.Бичків» – ФК «Іза» – 4:1 (0:1)
(Локота Євген, 7, 8, 57; Ціпле Денис, 68 – Мушка Іван, 63)
Порівняно з першим колом великобичківці додали, що й засвідчив старт другого кола. І якщо в минулому турі на виїзді команда поступилася, то тепер зуміла впевнено перемогти далеко непросту «Ізу». Найбільше постарався Євген Локота. Він не тільки забив швидкі голи а й оформив хет-трик.
ФК «В.Копаня» – ФК «Вікторія» (Б.Церква) – 2:3 (2:1)
(Свищо Михайло, 15+ Єжов Юрій, 78 – Нан Юрій, 6+, 87; Мойш Козьмін, 56)
Гра рівних суперників із цікавим сюжетом. Уже в дебюті зустрічі команди обмінялися пенальті й реалізували їх. У другому таймі активізувалася «В.Копаня», але вікторійці вдало діяли на контратаках. Зокрема, спочатку знову відбувся обмін голами, а на 86 хв. в одній із них білоцерківці заробили штрафний: Сірко Алик у господарів був вилучений за позбавлення суперника очевидної можливості забити гол. «Стандарт» чітко реалізував Юрій Нан і вирвав перемогу для своєї команди.
ФК «Авангард» (Тересва) – ФСК «Говерла» (Ясіня) – 2:3 (2:0)
(Лавришинець Володимир, 6, 77 – Цуперяк Валерій, 31, 34; Микитюк Іван, 86)
Матч видався по-справжньому чоловічим. Ніхто не хотів поступатися. Команди на двох заробили 5 жовтих карток, а в говерлянина Євгена Сурядного ще й виникло розсічення брови. Господарі забили швидкий гол, та в другій половині першого тайму «Говерлу» вивів уперед дубль Валерія Цуперяка. Після перерви матч був таким же напруженим. Команди ближче до кінця матчу обмінялися голами й, зрештою, ясінянці поїхали додому з вікторією.
ФК «Діброва» (Н.Апша) – ФК «Терново» – 3:1 (2:1)
(Дан Василь, 16; Бойчук Михайло, 72; Оприш Іван, 88 – Менджул Олег, 9)
500 глядачів побачили 4 голи. Радіти з них більше довелося господарям, які, до того ж, відіграли без карток (у тернівців 3 «гірчичники»). Утім, рахунок відкрили гості. Щоправда, дібровці досить швидко встановили паритет, а після перерви й узагалі забезпечили собі перемогу.
ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Беркут» (Бедевля) – 8:0 (5:1)
(Михайло Мокан, 4; Максимчук Іван, 12+; Носа Іван, 22, 24; Змикало Ян, 40;Галан Владислав, 47; Томишинець Василь, 70; Макарусь Олександр, 73)
За присутності майже півтисячі глядачів господарі розгромили «Беркут». Притому гості грали коректно, не заробивши жодного попередження (лише дві жовті в «Карпат»). Значною мірою такому вагомому успіхові підопічних Сергія Цубери сприяли забиті ними два швидкі голи, один із яких – реалізований пенальті. З усім тим лідер зони зіграв більш ніж упевнено. Останній гол вийшов ще й у результаті ефективної заміни.
Команди знову порадували результативністю (середня – 5,3). У цілому тур відбувся без ексцесів за переваги господарів (4 виграші проти 2 поразок).
Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.