Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Це безкоштовно: знайдено “пігулку” від усіх хвороб

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун розповіла про чудодійну “пігулку”, яка може  суттєво покращити здоров’я та вберегти від багатьох небезпечних хвороб. Її назва – здоровий спосіб життя.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.
Як зазначила Супрун,   такі “ліки” для тіла не коштують багато грошей і не мають ніяких побічних ефектів, а користь від них велика:   вони покращують загальне самопочуття,  сон, збільшують кількість енергії і сприяють зникненню зайвих кілограмів.
Основні причини, які серйозно збільшують ризик передчасної смертності:
– високий кров‘яний тиск;
– паління;
– високий рівень глюкози в крові;
– малорухливий спосіб життя;
– надмірна вага та ожиріння.
Ці фактори можуть викликати серцево-судинні, онкологічні хвороби, деменцію, аутоімунні захворювання та порушення психічного здоров‘я. Найбільш надійний і доступний спосіб їх уникнути – дотримуватися здорового способу життя.

Здоровий спосіб життя: з чого почати?

1. Плануйте, адже зміна способу життя – тривалий процес. Кожен етап є підготовкою до наступного.
2. Ставте позитивні цілі, слід уникати формулювань “добре” чи “погано”.
3. Визначайте конкретні задачі – досягти ціль легше, якщо є чітке формулювання, як-от “Займатись спортом 30 хвилин кожного дня”, а не просто “Займатись більше спортом”.
4. Слідкуйте за настроєм – лікування основних психологічних проблем та вивчення того, як краще керувати стресом та поганим настроєм, дуже важливі для успіху.
“Дотримання хоча б однієї здорової звички збільшує тривалість життя на 2 роки. Уявіть, що буде, якщо дотримуватись здорового способу життя постійно”, – додала Супрун.

https://narodna-pravda.ua




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.