Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті підготували третій том "Книги Пам'яті України"

Депутати облради на своєму першому пленарному засіданні 12 сесії ухвалили рішення "Про результати виконання Програми діяльності Закарпатського регіонального відділення Пошуково-видавничого агентства "Книга Пам'яті України", редакційно-видавничої групи обласної книги "Реабілітовані історією" і редколегії з підготовки та випуску "Зводу пам'яток історії та культури Закарпатської області" на 2017 рік", інформує прес-служба облради. 
Замовник – облдержадміністрація. Виконавці програми – Закарпатське регіональне відділення Пошуково-видавничого агентства "Книга Пам'яті України", редакційно-видавнича група обласної книги "Реабілітовані історією" і редколегія з підготовки та випуску "Зводу пам'яток історії та культури Закарпатської області"
Як зазначається в документі, завдання і заходи, визначені програмою, за звітний період виконано на сто відсотків.
Підготовлено матеріали і макет 3 тому "Книга Пам'яті України. Закарпатська область. Загинули при виконанні службового обов'язку". Проведено редагування, упорядкування, підготовлено оригінал-макет збірника архівних документів та матеріалів "Взаємодія партійно-радянського керівництва з репресивними органами на етапі соціалістичної розбудови Закарпаття. 1946-1953 роки".
Досліджені матеріали пам'яток історії та культури Закарпаття розміщені на сайті Інституту історії НАН. Підготовлено і здано до відділу охорони культурної спадщини на затвердження загальний список пам'яток за відповідними категоріями національного чи місцевого значення.
Заплановані обсяги та джерела фінансування програми, визначені у паспорті програми – 810,3 тис грн.
За рахунок коштів обласного бюджету – 752,7 тис грн.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.