Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатський “Минай” “підписав” відомого футболіста

Із сьогоднішнього дня Василь Кобін став гравцем футбольного клубу “Минай”. Колишнім футболістом “Шахтаря” було підписано контракт з ужгородською командою
Подробиці трансферу не оприлюднюються. Прес-службою клубу було повідомлено, що ця інформація буде оприлюднена під час офіційної презентації в четвер, 16-го серпня. Представлятимуть футболіста на стадіоні «Минай», захід розпочнеться о 18.30 годині.
Довідково: Василь Кобін народився 24-го травня 1985- го року в селі у Мукачівському районі. Першою командою, за яку розпочав грати футболіст була СДЮСШОР з Ужгорода. У своїй футбольній кар’єрі чоловік мав нагоду зіграти за ужгородське «Закарпаття», львівські «Карпати», донецький «Шахтар», харківський «Металіст», «Шахтар» з білоруського Солігорська, рівненський «Верес» та команду «Тобол» із Казахстану. Всього Кобін зіграв і 11 матчів у збірній команді України. Є неодноразовим чемпіоном України, володарем Кубка та Суперкубка України.
До складу “Минаю” також входять і такі відомі серед українського професійного футболу гравці як: Д. Бабенко, М. Кополовець, О. Допілка й інші.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.