Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті визначили переможців у пожежній естафеті (ФОТО)

Як це було

Завершився перший день змагань за Кубок України із пожежно-прикладного спорту серед підрозділів ДСНС України. У другій половині дня спортсмени долали пожежну естафету 4 х100 м.


У цьому виді спортивної боротьби учасники з естафетою у руках проходили чотири етапи. Спочатку вогнеборець піднімається на дах будиночка за допомогою драбини-палки, на другому етапі долає паркан заввишки два метри. Після чого, підхопивши рукави і пробігши бумом, спортсмен приєднує рукава до розгалуження та прокладає рукавну лінію. Фінальний четвертий етап закінчується видовищною подією – атлет-рятувальник гасить вогнегасником палаючу рідину в деку.
Після напруженої боротьби перемогла команда з Одеської області, з результатом 56, 63 секунди. Другою до фінішу прийшла збірна з Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, її здобуток склав 58,40 секунд. «Бронзу» дістала Черкаська область, спортсмени якої подолали пожежну естафету за 58,57 секунди.

Вчора відбувся другий фінальний день змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту. В Ужгороді о 08:00 на базі Аварійно-рятувального загону спецпризначення учасники мірялися силою і вправністю у підйомі штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної башти, а о 15:00 в м. Чоп на стадіоні «Локомотив» відбулося бойове розгортання від мотопомпи.


У ДСНС України у Закарпатській області 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.