Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чесні та з почуттям гумору: яких колег люблять на роботі

Щоб побудувати успішну кар'єру, не достатньо бути професіоналом своєї справи. Потрібно мати гарні стосунки з колегами та керівництвом. Користуватися авторитетом серед них.
Якщо хочете, щоб до вашої думки дослухалися,потрібно слідувати певним порадам, пише Work.ua.
Будьте чуйні
У роботі та особистому спілкуванні не відвертайтеся від людей і їх прохань. Якщо маєте можливість, допоможіть з професійним питанням. Інколи важливо просто вислухати ваших колег. Тоді зможете завоювати авторитет серед них.
Генеруйте ідеї
Якщо знаєте як оптимізувати роботу, завжди діліться своєю думкою. Наприклад, ви кур'єр і маєте ідеї, як скоротити час на доставку. Запропонуйте їх колегам і керівництву. Якщо пропозиція варта уваги, вам будуть вдячні.
Будьте обережні
Обережним потрібно бути у всьому. Вчасно приходити на роботу, закінчувати проекти чітко у термін, не давати пустих обіцянок. Якщо заздалегідь знаєте, що завдання нездійсненне, відразу обговоріть це з начальством. Запропонуйте інший варіант або внесіть зміни в поточний.
Не обманюйте
Брехня - найгірший спосіб спілкування з людьми. Збрехавши один раз, дуже важко відновити довіру до себе.
Зберігайте позитив
З позитивно налаштованою людиною спілкуватися набагато приємніше, ніж з грубим і закритим колегою. Будьте привітні та веселі, заряджайте людей своєю енергією і завжди знаходите світлі сторони навіть в найскладніших ситуаціях.
Залишайтеся професіоналом
Незважаючи ні на що, завжди зберігайте професіоналізм. Якщо хочете, щоб вас поважали - не виходьте за рамки професійної етики.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.