Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вантажний потяг переїхав 44-річну жінку: машиністи сховали тіло в шахті холодильника

У Миколаївській області вантажний потяг переїхав 44-річну місцеву мешканку. Машиніст і помічник сховали тіло в пакети і викинули в іншому місці.
Наїзд стався в районі станції Березнегувате, пише LB.ua.
Після наїзду локомотивна бригада зупинилась і перестала виходити на зв’язок.
Черговий станції наказав підлеглому перевірити, що трапилося. При підході на місце працівник залізниці побачив труп жінки. Проте машиністи стали погрожувати йому, тому він повернувся до себе на робоче місце і вимкнув телефон. Поліцію не викликав.
Черговий по станції сам пішов до місця зупинки поїзда. Машиністи йому сказали, що довго стояли через спрацювання автоматичних гальм. Через деякий час бригада покинула станцію.
Диспетчер побачив біля шляхів ампутовану руку, сліди крові і мобільний телефон. Самого тіла не було. Він викликав поліцію, яка по знайденому мобільному телефону встановила особу загиблої.
Після цього на станції «Апостолове» під час огляду на поїзді знайшли свіжі сліди крові.
В ході розслідування машиністи розповіли, що помітили лежачу жінку на шляхах, застосували екстрене гальмування, але не встигли зупинити поїзд. Зі страху бути звинуваченими в наїзді, вони забрали частини тіла, сховали його в пакети в шахті холодильника і викинули в іншому місці.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.