Стартував перший етап будівництва нової броварні Ципи
- 18-07-2018, 09:02
- Новини
- 0
- 794
У Квасах, де знаходиться Гуцульска крафтова броварня “Ципа”, повним ходом йде будівництво нового пивного заводу.
Нові потужності Ципи будуть розташовані буквально у п’ятидесяти метрах від нинішньої броварні. Наразі будівельники вже підготували “подушку” під фундамент.
Для Ципи принципово створювати нові потужність лише у Квасах (Рахівський р-н, Закарпатська область). На заводі буде використовуватись та сама високогірна вода, що й на діючій пивоварні.
Головний бровар “Ципи” Юро Юрич впевнений, що на смак пива впливає абсолютно все: інгредієнти, атмосфера, погода, повітря, настрій пивоварів. Саме тому справжню гуцульську крафтову “Ципу” можна створити тільки серед карпатських гір та тільки у Квасах.
Нова броварня буде здатна варити 100 тон пива на місяць. Цей об’єм задовільнить потреби фанатів гуцульського крафту у всіх фірмових пабах по Україні та забеспечить стабільний асортимент сортів на кранах.
Екстер’єр броварні за проектом буде стилізований під пташине гніздо.