Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Москаль: на Закарпатті припинять роботу всі асфальтні заводи

Укрзалізницею заборонено використовувати напіввагони для транспортування щебеню в Закарпаття, через що в області припинять працювати всі заводи з виробництва асфальту



Більша частина щебню та інших витратматеріалів, які треба для виробництва асфальту, завозять залізницею до Закарпаття з Житомирщини та Вінниччини.
– За останні 3 роки тут відкрито 15 асфальтних заводів, без яких неможливо ремонтувати автомобільні дороги, – наголосив Геннадій Москаль. – Але постійно відчувається гостра нестача щебню та ін. матеріалів, які йдуть виробництво асфальту. Минуліч дійшло до абсурду – румунською фірмою імпортувалось асфальт вантажівками з Румунії для ремонту доріг на Виноградівщині. Цьогоріч це продовжується – іншою румунською фірмою, якою відкрито новий асфальтзавод у Тересві на Тячівщині, завозяться матеріали з Румунії. Причиною є нестача вагонів. І вот зараз «Укрзалізницею» приймається рішення заборонення використовувати напіввагони щоб транспортувати щебень в область. Це потягне за собою повну зупинку всіх асфальтних заводів а також повну зупинку ремонту шляхів у краї.
Направлено звернення Прем’єру В.Гройсману для термінового впливу на проблему.







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.