Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ім’я майбутнього чоловіка можна дізнатися по своїй даті народження

Ну яка жінка не хоче знати, як зватимуть її майбутнього чоловіка? Наші предки використовували різноманітні вopoжіння, щоб відкрити таємницю майбутнього, а ми вам підкажемо новий спосіб дізнатися свою долю.
Як розрахувати число долі?
Для того, щоб розрахувати число долі потрібно скласти всі цифри вашої дати народження. Наприклад, ви народилися 12.07.1996, вам потрібно скласти 1 + 1 + 7 + 1 + 9 + 9 + 6 = 34, потім, щоб отримати число від 1 до 9, потрібно ще раз скласти 3 + 4 = 7. Отже, ваше число долі – 7. А далі просто читайте розшифровку вашого числа.
Якщо у вас в даті народження день і місяць збігаються, наприклад 08.08.1995, то це говорить про те, що вашого чоловіка можуть звати так само як вашого батька, діда або брата. А якщо ви вже були заміжня, то найімовірніше, вашого другого чоловіка зватимуть точно так само як і першого.
Якщо в даті народження є як мінімум 4 однакові цифри, наприклад, 11.11.2000, це говорить про те, що ім’я вашого майбутнього чоловіка може бути парним до вашого.
Розшифровка числа долі
Одиниця – ім’я вашого чоловіка буде коротким і звучним, в його імені будуть присутні букви А і Н. Наприклад, Андрій, Антон, Назар.
Двійка – ім’я вашого майбутнього чоловіка буде довгим, в імені будуть літери С і Я. Наприклад, Святослав, Ярослав.
Трійка – у вашого чоловіка буде досить незвичайне ім’я, в якому будуть літери І, Й, Ф. Наприклад, Філіп, Іраклій, Тимофій.
Четвірка – означає, що ім’я у вашого майбутнього чоловіка буде досить звичайним або, навпаки, найрідкіснішим і в ньому будуть присутні букви В і М. Наприклад, Вадим, Віталій, Матвій, Мирослав.
П’ятірка – вашому чоловіком швидше за все стане той, ім’я якого вам не дуже подобається, в ньому будуть переважати літери Р і Т. Наприклад, Тимур, Тарас, Ростислав, Руслан.
Шістка – найімовірніше, в імені вашого чоловіка будуть літери Є і М. Наприклад, Михайло, Макар, Юхим, Єлисей.
Сімка – вісник того, що ім’я у вашого обранця буде дуже сильним і в ньому будуть переважати букви О і Р. Наприклад, Олег, Орест, Ігор.
Вісімка – ім’я вашого майбутнього чоловіка швидше за все буде мати в своєму складі лутери Д, С і Л. Це буде: Дмитро, Денис, Данило, Сава, Савелій, Лука, Леонід.
Дев’ятка говорить про те, що в імені вашого чоловіка неодмінно букви С, Є. Найбільш ймовірні імена вашого майбутнього чоловіка: Сергій, Семен, Степан, Євген.

Джерело.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.