Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатці продовжують п'яними сідати за кермо

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення задокументували два випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. 

У селі Великі Лучки Мукачівського району пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2104», на якому не працювала одна передня фара. За кермом батькового автомобіля перебував 30-річний місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,83 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. Машину забрав її власник.

У селі Страбичово Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер марки «Dеltа», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував 32-річний житель села Домбоки, який взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водій визнав, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на нього відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. 

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) працівники поліції скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.