Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені заявляють, що після смерті свідомість людини продовжує працювати

Результати нещодавнього дослідження підтвердили, що свідомість людини продовжує працювати навіть після того, як тіло припиняє подавати ознаки життя. Це означає, що померлі усвідомлюють факт власної смерті. Пише відоме британське видання Dailymail.
Учені з Медичного центру Лангоне в Нью-Йорку залучили до свого дослідження людей, які перенесли зупинку серця, але змогли повернутися до життя. Свідчення добровольців довели, що померлі чують, як лікарі оголошують про їхню смерть.
"Вони розповіли, що продовжували спостерігати за тим, як медперсонал виконував свою роботу. Хоч фактично вже були мертві, вони все ще зберігали здатність усвідомлювати усе, що відбувалося довкола, й розуміти суть розмов, які вели між собою лікарі й медсестри", — каже доктор Сем Парнія, один із авторів дослідження.
Усі спогади тих, хто повернувся до життя, звірили зі свідченнями медперсоналу, який тоді визнав цих людей померлими. Лікарі й медсестри повністю все підтвердили: пацієнти, яких на той момент уже вважали мертвими, дійсно в деталях запам'ятали все про, що між собою говорили медпрацівники.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.