Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Голлівудські актори в захваті від краси Карпат та озера Синевир

Ахтем Сеітаблаєв розповів, чим Україна вразила іноземних акторів.


До зйомок української історичної драми "Захар Беркут", сценарій який писали за однойменною повістю Івана Франка, долучилися голлівудські актори. Зірка фільму "Термінатор" Роберт Патрік, та інші іноземні артисти закохалися в Україну і, за словами Ахтема Сеітаблаєва, задоволені знімальним процесом.
"Вони були в захваті, коли потрапили до Карпат і подивилися на Синевир. Якраз перший знімальний день був на Синевирському перевалі. І вони постійно говорили: "Як тут смачно! Як тут красиво! Які тут усміхнені люди!". Казали також про те, що розповідатимуть у себе вдома, як тут чудово. Навіть Роберт Патрік постійно викладає у себе світлини в Instagram, наголошуючи, як його вразила краса Карпат", – розповів Ахтем Сеітаблаєв.

Режисер наголосив, що іноземних акторів взяли у фільм для того, щоб українське кіно стало популярним за кордоном: аби про Україну, і про Івана Франка почули скрізь. Сеітаблаєв упевнений, що передати характер і ментальність українського народу іноземні колеги зможуть.
"Ми ж, насамперед, хочемо зробити таке кіно – побудоване на українському фольклорі та легенді, але, щоб воно було зрозумілим у всьому світі. Мені важко сказати, чи вдасться нам зробити так, щоб глядач сказав: "Так поводяться тільки в Україні", або "Так роблять тільки українські чоловіки". Є багато речей, які притаманні будь-якому народові. Кожна людина хоче бути вільною, жити в такій країні, де буде поважаться її гідність, права і погляд на життя. Тому в цьому контексті ми намагаємося зробити інтернаціональну історію, яка буде зрозумілою будь-кому і будь-де", – зауважив режисер.




Джерело: 5 канал





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.