Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як відростити і зміцнити вії за допомогою рицинової олії

Густі та об’ємні вії – мрія кожної дівчини, але, на жаль, не всі від природи можуть таким похвалитися. На допомогу приходять beauty-продукти і не тільки!
Швидкість росту вій становить в середньому від 0.12 до 0.14 мм в день. Тому, використовуючи будь-які засоби, ви повинні розуміти, що результат буде видно тільки через 30 днів. Саме стільки потрібно часу, щоб протестувати продукт і зрозуміти його ефективність.
Рицинова (касторова) олія для вій містить дуже багато жирних кислот. Серед яких: рицинолеїнова, лінолева, пальмова і олеїнова. Це робить її в’язкою по консистенції. Вона насичує цибулини волосся поживними речовинами і стимулює його ріст.
Касторова олія також діє на шкіру повік, роблячи її більш м’якою.
Універсальний варіант
Наносити такий засіб досить просто. Достатньо взяти пензлик від старої туші (або одноразовий) і вмочити в олію. Будьте обережні, щоб засіб не потрапив в очі. Таку процедуру найкраще проводити ввечері, а змивати – вранці.
Проти випадання
Другий варіант трохи складніший. Вам знадобиться: рожева олія, мигдальна, касторова і льняна в однакових пропорціях. Також за бажанням можете додати виноградних кісточок. Якщо якогось з компонентів немає, не турбуйтеся. Нічого страшного. Візьміть по пару крапель і змішайте. Принцип нанесення такий самий, як і в першому варіанті.
Використовуйте касторову олію до трьох разів на тиждень протягом місяця. Потім- зробіть перерву.
Зміцнення
Всього три компоненти: касторова, реп’яхова олії і вітамін Е. Суміш бажано підігріти (трохи тепла). Беріть по пару крапель і змішайте. Вранці змити! До речі, ви можете додати тільки вітаміни А і Е. Це забезпечить вітамінізацію вій.
Чи діє рицинова олія в косметичних засобах?
Так, діє, але не так ефективно, як в чистому вигляді, тому що туш має фарбувальні пігменти, які закривають лусочки волосся. Тому, потрапити олії набагато складніше. Але якщо такий компонент присутній – це тільки плюс. Не потрібно додавати даний компонент самим, адже це може впливати на формулу туші.
Всі три варіанти підходять не тільки для зміцнення і росту вій, але і для брів. Але в цьому випадку змити засіб потрібно через годину-півтори. Цього достатньо! Не варто наносити занадто багато засобу, адже на ранок це може викликати припухлість. Завжди перевіряйте олії на алергічні реакції.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.