Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

За закарпатцями стежать відеокамери

У ситуаційному центрі здійснюється контроль через камери відеоспостереження, яких налічується близько 200 по всій Закарпатській області



Про це інформував відділ комунікації поліції Закарпатської області.
У травні травня 2017 року відбулося відкриття ситуаційного центру, який було створено спільними зусиллями та який мав на меті посилити роботу закарпатської поліції в напрямку реагування на звернення та охорони громадського порядку.
На базі Ситуаційного центру обласної поліції в цілодобовому режимі працюють диспетчери лінії “102”, які приймають виклики зі всього регіону. За зверненнями громадян формуються електронні картки, які отримує диспетчер для реагування. Оператори прийматимуть звернення та забезпечуватимуть реагування поліції на ці виклики.
У центрі працюють аналітична група, диспетчерський пункт та чергові. Вони обробляють та аналізують великий обсяг інформації, миттєво реагують на усі повідомлення громадян, яких за добу надходять сотні, а також управляють та координують дії усіх служб і підрозділів поліції Закарпатської області та скеровують їх на місце скоєння злочину чи правопорушення.
Окрім того, у ситуаційному центрі здійснюється контроль через камери відеоспостереження, яких налічується близько 200 по всій Закарпатській області.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.