Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Тячівщині патрульні затримали нетверезого водія

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському та Тячівському районах.Опівночі в селі Вільхівці Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не горіла одна передня фара. За кермом перебував місцевий житель, який був у стані  алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 0,70 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.  

У селищі Середнє Ужгородського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», про який в правоохоронців була інформація, що водій може перебувати в стані алкогольного сп’яніння. Керував автомобілем нетверезий місцевий житель. Водійського посвідчення чоловік не надав. Драгер виявив у нього 1,28 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння й без водійського посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.   

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформують у Відділі комунікації поліції Закарпатської області. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.