Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Клітковина допомагає схуднути й оздоровлює

Клітковина знижує засвоєння жиру. Дієта з високим вмістом клітковини здатна поліпшити травлення, послабити навантаження на печінку і жовчний міхур і зменшити ризик раку товстої кишки, жовчних каменів, діабету, артеріосклерозу, коліту, геморою, грижі і варикозного розширення вен. Вашому організму однаково корисні як розчинна клітковина (основні джерела якої – сушена квасоля та інші бобові, а також овес, ячмінь, яблука, цитрусові фрукти і картопля), так і нерозчинна (міститься в цілісному зерні, пшеничних висівках, крупах, насінні, а також в шкірці багатьох фруктів і овочів).
Департамент сільського господарства США рекомендує вживати 25–30 г клітковини щодня – тому не нехтуйте цією корисною порадою. Приклад меню дієти на клітковині
Сніданок: каша молочна 200 г з невеликим (!) додаванням цукру або меду,
за бажанням кава без цукру вітаміни
Другий сніданок: ряжанка 250 г
клітковина 2 столових ложки
середнє яблуко
зелений чай без цукру
Обід: тарілка грибного супу (склад: гриби, картоплю, цибулю, сіль)
солодкий йогурт 250 г
клітковина 2 столових ложки
Полуденок: ряжанка 250 г клітковина
2 столових ложки чай без цукру
Вечеря: солодкий йогурт 250 г
клітковина 2 столових ложки
огірок або помідор
чай без цукру

Джерело: http://zhyvyaktyvno.org




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.