Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

6 проблем, про які попереджають холодні руки і ноги

Проблеми холодних кінцівок є поширеною проблемою, але у жінок це зустрічається набагато частіше, тому що їх природна терморегуляція трохи гірша, ніж у чоловіків. Природно, якщо ви знаходитеся довго на вулиці в холодну погоду, то холодні руки і ноги це нормальна реакція організму. А ось якщо погода спекотна або ви знаходитеся в теплому приміщенні, а у вас все одно холодні руки і ноги, тоді вам необхідно приділити цьому особливу увагу, адже це може говорити про серйозні проблеми зі здоров’ям, такі як:

1. Анемія: анемія – це наслідок дефіциту заліза в крові. Холодні руки і ноги, особливо коли є хронічна втома, погіршення здоров’я і головний біль свідчать про анемію. Тому, якщо у вас ці симптоми, то вам необхідно перевірити рівень заліза в крові.
2. Порушення функціонування щитовидної залози: порушення роботи щитовидної залози може привести до повільного і слабкого метаболізму. А це призводить до поганої циркуляції крові і як наслідок до холодних рук і ніг.
3. Цукровий діабет: цукровий діабет створює проблеми з потоком крові. Якщо ви часто відчуваєте голод і спрагу, то це може бути через підвищений рівень цукру в крові, тому вам необхідно перевірити рівень цукру в крові.
4. Стрес: головним винуватцем усіх проблем пов’язаних зі здоров’ям являється стрес. Він стимулює вироблення адреналіну і звужує кровоносні судини, що призводить до поганої циркуляції крові, а це до холодних кінцівок.
5. Неправильне низькокалорійне харчування: якщо ви на дієті і не отримуєте необхідної кількості жирів, білків, вуглеводів і інших мікроелементів, то у вас постійно мерзнутимуть кінцівки.
6. Порушення кровообігу: якщо ви носите стягуючі браслети, годинник, кільця або рукавички, то у вас порушується кровообіг, в результаті ви отримаєте холодні руки.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.