Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Рахові відбулася чергова сесія райради (ФОТО)

2 липня, у залі засідань Рахівської районної ради, під головуванням голови районної ради Василя Дана, відбулася чергова шістнадцята сесія районної ради сьомого скликання.

На сесії були присутні голова Рахівської райдержадміністрації Павло Басараба, заступники голови та керівники структурних підрозділів РДА, очільники самоврядних органів, директори лісгоспів, представники правоохоронних органів, інформує прес-служба Рахівської райради.
Розпочалося пленарне засідання хвилиною мовчання в пам'ять про героїв АТО, які загинули, відстоюючи нашу незалежність.
Далі голова районної ради Василь Дан привітав депутатів, що святкували у міжсесійний період свій день народження.
Прийнявши порядок денний та регламент сесії, депутати перейшли до обговорення й ухвалення рішень.
Депутати одноголосно схвалили нові програми та внесли зміни до існуючих, затвердили звіти про стан виконання природоохоронних заходів Карпатським біосферним заповідником на території Рахівського району за 2017 рік, а також внесли зміни до головного кошторису району.
Також голова районної ради Василь Дан ознайомив депутатів районної ради із відповідями на звернення, що були прийняті на попередніх засіданнях сесії.
Голова ради В. Дан також звернув увагу присутніх на тому, що, за пропозицією очільників району та за підтримки депутатського корпусу, в районі щомісяця 13 числа проводиться спільна молитва за процвітання Рахівщини та миру в Україні, і запросив усіх приєднуватися до згаданої акції.











Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.