Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

5 імен, завдяки яким з хлопчика виросте сильний чоловік

"Як ви яхту назвете, так вона і попливе".
5 імен, завдяки яким з хлопчика виросте сильний чоловік
Пам'ятайте знаменитий мультфільм про капітана Врунгеля і коронну фразу з нього: «Як ви яхту назвете, так вона і попливе»? Так ось це не просто рифма, задумка режисера або якийсь кінематографічний хід. Будь-які назви дійсно мають власну енергетику та значення. Це ж стосується і імен. Саме тому ім'я майбутній дитині підбирається дуже ретельно, часто не тільки батьками, але й усіма найближчими родичами, а все тому, що ім'я людини – це не просто красивий набір звуків, а потужний оберіг, інформує Ukr.Media.
Особливо ретельно потрібно підходити до вибору імені для хлопчика, оскільки деякі з них наділяють свого власника мужністю і силою ще з народження. Батькам завжди необхідно пам'ятати про це, так як саме їм під силу закласти у своєму крихітному карапузі справжній чоловічий стержень (зрозуміло, гідного виховання свого чада при цьому ніхто не відміняв).
За якими іменами криється справжня чоловіча сила. Вони – перед вами.
ОЛЕКСАНДР.У перекладі з давньогрецької це ім'я означає – захисник людей. Таким чином, називаючи малюка Олександром, ви автоматично «нагороджуєте його сильною енергетикою, здатною надати своєму «господареві» достатньої впевненості в собі, неймовірної впертості, здатної відкривати будь-які двері, «виявляючи» у своєму власнику справжнє почуття героїзму.
Крім того, ім'я Олександр допомагає своєму власнику не просто боротися зі стресами за життя, а стати мега-стійким до всіх негативних факторів, віртуозно зводячи до мінімуму життєві труднощі і стреси.
АНДРІЙ.Маючи у своїй основі давньогрецькі корені, це ім'я трактується як «мужній», «сильний», «хоробрий», а його власник завжди асоціюється з силою волі, упевненістю в собі, неймовірною витривалістю. Давши дитині ім'я, приготуйтеся до того, що у малюка в дитинстві буде не надто спокійний характер, але зате він часто буде радувати успіхами і досягненнями.
Це дуже весела і забавна дитина, продовжує і в дорослому житті жартувати, веселити оточуючих, йдучи по життю з широкою посмішкою на обличчі. Андрій – великий любитель читання, тому скрізь ви можете застати його за цим заняттям.

ВІКТОР.Ще в стародавньому Римі переможця зустрічали з вигуками: «Аве Віктор», що означало «Хай живе переможець». З часом, із загальної назви воно перетворилося на власне ім'я, і спочатку називати їм дозволялося лише синів церковнослужителів. У наш час воно стало досить поширеним, і названі цим ім'ям хлопчики скрізь і завжди прагнуть бути тільки першими, другі місця – їх доля.
Володіючи сильною енергетикою, Віктори найчастіше запальні, але досить швидко остигають. Почуттям романтизму дані чоловіки наділені по мінімуму, можна навіть сказати – обділені, зате їм притаманний авантюризм, часто підштовхує до необдуманих вчинків. Разом з тим, Віктори як ніхто інший, наділені здатністю ретельно аналізувати власні помилки, за рахунок чого з віком стають тільки мудріше.
Ще з дитинства помітне всім почуття цілеспрямованості і бажання досягти поставленої мети, переходять з власником цього імені і в доросле життя. З такою дитиною батькам дуже легко, так як він вкрай рідко приносить проблеми.
ВОЛОДИМИР.Значення цього імені - «володар світу». У дорослої людини з таким ім'ям завжди – незаперечний авторитет, в будь-якому оточенні, його цінують і поважають, прислухаються до його думки. А ось маленький Володя якраз навпаки – зростає великим фантазером і мрійником. Беззаперечну послуху ви навряд чи від нього дочекаєтеся, оскільки із самого ніжного віку він відстоює свою точку зору і поступає тільки так, як вважає за потрібне. З навчанням у нього складається середньо, зате задатки лідерства проявляються повним ходом ще зі шкільної лави. Він точно знає, чого хоче і як цього досягти.
Тим не менш, з боку батьків повинна бути жорстка дисципліна по відношенню до свого чада. Якщо вони не зможуть припинити його підліткових «подвигів», у дорослому житті, «завдяки» вибуховому характеру, Володимири перетворюються в досить розпущених чоловіків із завищеною самооцінкою. Якщо ж рідні направлять юнака-Володимира в потрібне русло, то в результаті такого виховання отримають грамотного, впевненого в собі чоловіка, з яким легко і приємно спілкуватися.
КИРИЛО.Переклад цього імені з давньогрецької вже тягне за собою енергетику сильного чоловіка – «пан», «владика». Він прагне бути першим у всьому, добивається успіхів у кар'єрі, частіше – у власному бізнесі, про який мріє з ранніх років.
Маленький Кирило самостійний, терпляче ставиться до будь-якої праці, але з однією умовою – йому потрібна ясна мета, тому батькам слід навчитися правильно мотивувати дитину, інакше виявиться, що в будинку росте маленький ледар. У дитинстві проблем з Кирилом не буває ніколи. Це абсолютно безконфліктна дитина, що вміє спокійно «жити» в будь-якій компанії. Ці якості залишаться з ним і в дорослому житті – він легко йде на контакт, вміє невимушено вести бесіду, знаходячи при цьому «потрібних» людей.
Для Кирила важлива думка оточуючих, тому, незважаючи на те, що він собі вибирає машину або дружину, він чекає, як суспільство оцінить його вибір. Разом з тим, за життя власник цього імені – досить яскрава неординарна особистість. У різних ситуаціях Кирило веде себе по-різному і навіть батьки не завжди можуть з точною гарантією поручитися, що він поступить в даній ситуації саме так, а не інакше.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.