Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Ознаки того, що ваша дитина геній

Можна мама хоче думати, що її дитина особлива, і в деяких випадках це дійсно так. Здібності маленького геній краще помітити відразу і розвивати їх. Завдяки цій добірці ти зможеш побачити в своєму малюку вундеркінда. Передає Clutch
Малюк швидко перемикає свою увагу
Геніальному малюкові важко утримувати увагу на одному предметі, йому може бути складно сидіти на уроці або подивитися цілий мультфільм. Він може проявити себе у більш складних завданнях, наприклад, в речах, для яких потрібно проявити багато креативу.
Дитина пізнає світ особливим чином
Якщо ваш малюк використовує предмети не за призначенням, а починає придумувати їм нові застосування – можливо, у світі з’явився новий Ейнштейн. Про незвичайний розум може говорити те, що малюк починає конструювати іграшки з підручних предметів, а не просто їздити машинкою туди-сюди.
Максимальна активність
Маленькі генії максимально допитливі, їм цікаво абсолютно все і вони хочуть скрізь засунути свій носик. Він буде задавати вам сотні питань. Не потрібно просити дитину сидіти смирно, краще захопити його якою-небудь розвиваючою грою.
Чуйність до природи
Дитина-геній завжди віддасть перевагу прогулянці на свіжому повітрі. Він буде розпитувати вас про те, як ростуть дерева, звідки беруться камені і як бігають білочки.
Власна точка зору
У такої дитини є думка про все на світі і він буде зі всієї сили його відстоювати. У нього добре розвинене критичне мислення, так що навіть якщо справа стосується загальновідомих істин, він докопається до суті. І в життєвих справах не нав’язуй дитині свою думку, нехай сам вирішить і висловить свою точку зору з того чи іншого приводу. Ти ж хочеш, щоб він виріс розумною, самостійною і рішучою людиною.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.