Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

9 речей, які не можна приймати в подарунок

Відома провидиця Ванга колись сказала: «Одним подарункам радуйся, інших бережися».


За її словами, є подарунки, які приносять не радість. а притягують неприємності і негатив, інформує Ukr.Media.
Перераховані предмети не можна дарувати і дуже небажано приймати в подарунок. Якщо є можливість — краще відмовитися. А якщо не виходить — не користуватися цими речами, а якнайшвидше їх позбутися.
Порожній гаманець
Це дуже особиста річ і з першого моменту повинна бути наповнена грошима, інакше фінансова удача втече. Дарувальник повинен в нього поставити парне число купюр або хоча б монеток. Якщо вам все-таки дарують порожній гаманець — його тоді треба викупити за символічну суму і відразу ж наповнити своїми грошима.
Годинник
Цей предмет може зупинити ваш час. В години закладається сакральний сенс, тому такий подарунок також слід викуповувати за пару дрібних купюр (не давати в руки, а покласти складеними на стіл), а потім відразу поставити правильний точний час.
Ножі і ножиці
Всі колючі і ріжучі предмети під категоричною забороною. Сюди ж відносяться і такі речі, як манікюрний набір. Ванга радила максимально відмовлятися від таких подарунків — вони можуть завдати непоправної шкоди здоров'ю.

Носовичок
Носові хусточки дарують на сльози. У деяких країнах їх навіть роздають на похоронах. Якщо хтось хоче вас «ощасливити» таким подарунком, відмовтеся з поясненнями, що не користуєтеся хусточками, а тільки серветками.
Дзеркала
З цим предметом пов'язані містичні уявлення, особливо небезпечні старі дзеркала, що були у користуванні. Вони можуть забрати і красу, і життєлюбність, і молодість. Від дзеркала треба відмовлятися категорично.
Рукавички
Особиста річ, через яку вами можуть підсвідомо керувати. Рукавички приймати в подарунок можна тільки в тому випадку, якщо ви зробите аналогічний подарунок протягом 24 годин — так станеться нейтралізація можливих неприємностей.
Прикраси з перлами
Це дуже негативний подарунок, приносить хвороби, втрати. горе. Взагалі, Ванга вважала перли «вдови» коштовністю — прийнята у подарунок прикраса навіть від сторонніх людей призводить або до смерті чоловіка, або до розлучення. А ще вона символізує сирітство в окультизмі. Перли треба купувати самостійно.
Ремінь
Цей предмет може поневолити душу того, хто отримав його в подарунок. Він опоясує тіло і не дає можливості вирватися із замкнутого кола. Ванга говорила, що подарований зі злим умислом, він може довести до суїциду.
Кімнатна пальма
Квітка, вносить негатив у будинок. З ним дарівник позбавляється від хвороб і невдач, передаривая їх іншим. Не приймайте такий подарунок, навіть не пускайте в свій будинок, придумайте будь-яку причину — алергія або що хочете. Якщо вам подобаються пальми — купіть собі або вкрадіть відросток. Тоді це буде ваш квітка і вона принесе удачу
Тому, вибираючи подарунок, виключіть ці речі зі списку, та й самі намагайтеся уникнути таких презентів. І краще, попередити дарувальників заздалегідь, що такі речі ви приймати не хочете.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.