Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вчені назвали дивні звички, які можуть продовжити життя

Деякі звички людей, які вважаються в суспільстві негативними, в окремих випадках позитивно позначаються на здоров’ї організму і навіть сприяють продовженню життя. До таких особливостей характеру і звичкам британські фахівці віднесли неохайність, бажання сидіти в тиші і навіть помірне вживання алкоголю.

Щодо спиртних напоїв і їх впливу на організм при правильному споживанні вчені провели дослідження. Стали відомі результати, ризик розвитку діабету, атеросклерозу і ряду серцево-судинних недуг знижується в рази, якщо в добу дозволяти собі випивати до 32 грамів червоного вина.

Неохайність людини, яка часто відштовхує від неї оточуючих, може виявитися навіть дуже корисною для володаря звички не надто стежити за чистотою тіла. Часте прийняття душу, стверджують експерти, позбавляє шкіру шару, що захищає її від різних інфекцій.
Деякі люди безвідповідально ставляться до чищення зубів, але така їх особливість може надати їм позитивну послугу. Неякісні щітки, паста і ополіскувачі негативно впливають на зубну емаль, руйнуючи її, тому звичка не надто багато часу приділяти ротовій порожнині дозволить зубам довгий час залишатися міцними.
Окремі особистості відрізняються незвичайною особливістю – любов’ю перебувати в тиші. Дослідження довели, що гучні звуки провокують різкі коливання гормонального фону, надаючи негативний вплив на здоров’я нервової системи і порушуючи емоційну стабільність. При раптовому порушенні тиші, попереджають вчені, у чутливої до надмірних шумів людини може навіть статися серцевий напад.

Джерело: МедікФорум




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.