Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Рахові відкрили інклюзивно-ресурсний центр

Сьогодні, 27 червня, відбулося офіційне відкриття інклюзивно-ресурсного центру, комунальної установи Рахівської районної ради.



У церемонії відкриття взяли участь заступник голови Рахівської районної державної адміністрації Дмитро Ігнатюк, методист обласного методичного центру при департаменті освіти і науки облдержадміністрації Наталія Бокоч, начальник відділу освіти райдержадміністрації Оксана Севч та директори закладів освіти району.
Звертаючись до присутніх, заступник голови РДА Дмитро Ігнатюк подякував всім, хто доклав зусилля для створення інклюзивно-ресурсного центру, і запевнив у подальшому сприянні і співпраці для впровадження інклюзивної освіти в районі.
Директор нового інклюзивно-ресурсного центру Мар’яна Павлюк продемонструвала присутнім облаштовані кабінети та розповіла про діяльність закладу.
Фахівці ІРЦ безпосередньо працюватимуть із закладами освіти, допомагаючи в організації інклюзивного навчання, облаштуванні освітнього середовища. Саме центри надаватимуть рекомендації школі щодо особливих освітніх потреб дитини, - зазначила представниця ОДА Наталія Бокоч.
Це вже сьомий центр в області, на базі якого буде проводитися комплексна оцінка розвитку дитини та надаватиметься психолого-педагогічна допомога дітям з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років.









Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.