Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Дивні речі, які відбуваються з нами уві сні

1. Сон уві сні
Вельми дивне явище, коли людина прокидається, але з нею як і раніше відбуваються нетипові для реальності речі. За фактом, індивіду сниться, що він прокинувся, але насправді, вони ще уві сні. Вчені поки що не в силах пояснити, чим зумовлений такий процес, а езотерики пов'язують це зі схильністю особистості до духовних практик.

2. Падіння
Майже кожен стикався з відчуттям, що він різко падає, немов хтось скинув його з ліжка. Почуття неприємне і навіть лякає, а спостерігається найчастіше в ході засипання. У цей момент процеси в організмі сповільнюються, й іноді мозку здається, що «господар» при смерті, тому він посилає до м'язів імпульси, щоб перевірити, чи жива людина.

3. Астрал
Цей рідкісний нейропсихологічний феномен теж виникає на межі сну і безсоння, коли людина ніби бачить себе з боку. Вивчити це явище вкрай непросто, хоча вчені не заперечують існування такої ілюзії. Невідомо і те, як з таким станом боротися.

4. Повторення
Майже кожному доводилося по кілька разів переглядати уві сні один і той же сюжет, притому проміжки між повтореннями можуть бути значними. Психологи припускають, що за допомогою такого «прийому» мозок людини намагається привернути увагу до подій, які ми не усвідомлюємо.

5. Апное уві сні
Цей процес має на увазі раптову зупинку дихання безпосередньо уві сні. Мозок стикається з кисневим голодуванням, а якість сну сильно падає, до того ж, індивід може страждати від безсоння. В процесі нападів нерідкими є скачки тиску, що може спричинити проблеми з серцем. Пов'язаний процес з розслабленням м'язів глотки.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.