Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Підліток став мільйонером завдяки торгівлі біткоінами

У 19-річного Еріка є власна квартира, "Ламборгіні", куплене за криптовалюту, освітній онлайн-проект і значна сума на електронному гаманці


19-річний американець Ерік Фінман став офіційним мільйонером завдяки власному розуму і торгівлі на криптовалютних біржах. Першу шестизначну суму він заробив ще підлітком, і вже потроїв свій прибуток.
У Еріка є власна квартира, "Ламборгіні", куплене за криптовалюту, освітній онлайн-проект і значна сума на електронному гаманці – за останніми підрахунками, близько 3,3 млн доларів в біткоінах, якими він займається з 12 років.
Сім років тому найпопулярніша сьогодні криптовалюта коштувала близько 12 доларів за "монету". Тоді бабуся подарувала хлопцю тисячу доларів, і на цю суму він придбав 403 біткоіни. Через три роки один біткоін коштував вже 200 доларів, а на рахунку 14-річного хлопця в криптовалюті лежало вже майже 100 тисяч доларів.Ерік Фінман кинув школу, поміняв криптовалюту на реальні – і створив власний освітній проект, щоб вчитися, не кидаючи свій бізнес – сайт Botangle.com, який пропонує за допомогою відеочату онлайн-навчання для підлітків, які хочуть отримувати знання від різних викладачів без прив'язки до школі. 
Цей проект став успішним, і 15-річний хлопець продав його за 300 біткоінів, з якими вирушив на біржу – торгувати криптовалютою. За рік Ерік офіційно став мільйонером. Сьогодні хлопець інвестує в енергетичні проекти, мріє відправити в космос власну капсулу часу і вкладає гроші в інноваційні розробки. 
Як повідомлялося, в кінці минулого тижня курс Bitcoin обвалився на тлі багатомільйонної крадіжки на біржі – криптовалюта втратила в ціні понад півтисячі доларів за "монету". 
Нагадаємо, в Україні назріває легалізація криптовалюти. Як заявив заступник голови Національного банку України (НБУ) Олег Чурій, підготовка концепції регулювання ринку криптовалюти в Україні практично завершена. За його словами, регулятором цього ринку виступатиме Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку. 
Чурій підкреслив, що діяльність на ринку криптовалюта буде ліцензуватися, а учасники ринку будуть нести відповідальність за дотримання фінансового моніторингу при проведенні операцій. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.