Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

“Це літо може стати останнім для людства”, – Папа Римський зробив термінову заяву

“Це літо може стати останнім для людства”, – Папа Римський зробив термінову заяву
Світову спільноту сколихнуло раптова заява Папи Римського про незворотні події, які матимуть місце влітку поточного року, передає Корупція.Інфо
Деякі дослідники пояснюють такі висловлювання понтифіка напруженою обстановкою в Ватикані в останні кілька тижнів. Побутують відомості, що Папа Франциск не знаходить собі місця і готується звернутися до всьому світу. На жаль, владні світу цього всіляко зупиняють священнослужителя.

Деякі наближені до Ватикану представники засобів масової інформації підтверджують припущення, що Папа Римський готує звернення до світової спільноти.

Священнослужитель заявив, що світ перебуває в незворотному ступорі, а люди безжально винищують один одного. На думку понтифіка, вищевикладені процеси – вмілі підступи світових маніпуляторів, які керують Землею.

Саме їх затії підштовхують жителів земної кулі до глобальних воєн і руйнувань. Місцеві журналісти розповіли, що священнослужитель закликає землян схаменутися, інакше літо 2018 року може стати останнім в історії людства.

Нагадаємо, раніше Папа Римський зробив приголомшливе заяву щодо існування пекла. Перш з'явилися відомості про страхи понтифіка.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.