Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

До нелюда, який знущався над конем на Рахівщині, позиватиметься Uanimals

Соцмережі і ЗМІ сколихнула новина про небачену жорстокість до тварини: літній чоловік на Рахівщині прив’язав коня до вантажівки та волік за машиною асфальтом.
Про це повідомили в спільноті «Чорнотисянський рідний край» (стався інцидент у селі Чорна Тиса), кажуть, знущання провадив Василь Максим’юк, пенсіонер, а колись помічник лісничого. Свідки запевняють, що живодер був добряче напідпитку, а кінь, який доволі сильно постраждав, належить не йому, а односельцям – багатодітній родині. (З етичних міркувань ми не подаємо всі фото нещасної тварини, їх можна побачити на сторінці спільноти в Фейсбуці).
Як стало відомо від мешканців села, сільський голова є зятем винуватця пригоди, і все місцеве самоврядування - одна родина.
Власник коня і звернувся до поліції, але про відкриття провадження щодо дій нелюда наразі не повідомляють. Тим часом  у спільноті зоозахисників «Кожен має другий шанс (Ужгород)» повідомляють: громадська організація Uanimals займеться цим інцидентом.
Там інформують: Олександр Тодорчук, засновник Uanimals, готовий допомогти і просить місцевих зоозахисників поїхати на місце для з’ясування обставин, також готові сприяти з юридичним забезпеченням позову.
Очікуємо і адекватної реакції від обласних правоохоронців та поліції Рахівського району!

http://uzhgorod.in






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.