Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті організують «Лісовий» прес-тур

З нагоди професійного свята – Дня журналіста влаштовують Закарпатська обласна організація Національної Спілки журналістів України та Ужгородська організація ВПС «Незалежна медіа-профспілки України».

Прес-тур відбудеться за підтримки Закарпатського облуправління лісового та мисливського господарства і, зокрема, його структурного підрозділу у Довгому – ДП «Довжанське лісомисливське господарство». Як повідомив заступник директора держпідприємства Олександр Шкарупа, першого дня журналісти, поселившись у будинку для лісників у одному з гірських урочищ, зможуть ознайомитись із високогірним форелевим господарством, здійснити екскурсію лісовими стежками з оглядом природних об’єктів. А наступний день – полонинський. У супроводі досвідчених провідників журналісти здійснять авто- і пішохідну прогулянку полониною Кук. Окрім того, представники засобів масової інформації в рамках прес-туру відвідають ще два лісові господарства Іршавського району – ДП «СЛАП ІРШАВАГРОЛІС» та унікальний Національний природний парк «Зачарований край».

Два вихідні дні мас-медійники проведуть в оточенні первісної природи з тим, щоб отримати поживу для душі і наснагу для тіла, відійти від щоденних турбот. Поряд із враженнями від екскурсій, зможуть задовольнити і професійну цікавість, отримавши вдосталь інформації для майбутніх сюжетів і публікацій.

Відзначення Дня журналіста, яке відбудеться 9-10 червня, обіцяє пройти без краваток і гучного застілля, зате в умовах, наближених до природи. Нам здається, що саме цього не вистачає творчим людям, які всі дні проводять у розпечених сонцем будівлях, замкненому міському середовищі.

Щоб узяти участь у «лісовому» прес-турі, слід надсилати повідомлення електронною поштою (uznmpu@gmail.com) з зазначенням свого ЗМІ. Поїхати зможуть ті, котрі відгукнуться першими, адже кількість учасників не така вже велика.

Віталій МЕЩЕРЯКОВ, голова Закарпатської облорганізації НСЖУ, Василь БЕДЗІР, голова Ужгородської організації ВПС НМПУ та прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.








Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.